ANNONS

Bara han och jag

/

Det är nåt alldeles speciellt med att bara vara med ett av barnen. Jag önskar att vi kunde vara det oftare. Alice ville sova hos sin mormor igår och det var absolut okej för mig. Mer än okej för mormor, som älskar att ha sina barnbarn där. I morse vid sju kom Philip in till oss och vi gick ut och la oss i soffan. Vi tittade klart på nya Alladin, som vi påbörjade igår. Efter frukosten tog vi på oss kläder och cyklade. Eller, Philip cyklade, jag gick. Så härligt väder! Varma, ljumma vindar och krispig luft. Bästa kombon!

IMG_7898

Jag tog några bilder på Flippin när han lekte, men sen fick mobilen vara undanstoppad. 

IMG_7895

Vi tog inga överdragsbyxor, det känns som det hade blivit för varmt. Men jag sa till Philip att det inte var någon fara, det går ju bara byta byxor när man kommer hem igen. 

IMG_7888
Han har blivit så stor, min minsta lilla apa. Han fick den där häriga fleecen av min farmor i födelsedagspresent. Perfekt en dag som denna! Skorna är fluffiga inuti och kommer från H&M. Nicklas köpte skorna till Philip när de hade en dag bara de två. Eller hans barn var också med, men jag var inte med. Philip är så stolt över presenten från Nicklas.

Ikväll ska jag träffa min pappa och småsyskonen och gå på bio. Jag behöver alltid min familj, men just nu behöver jag ha den nära, nära, nära. Nu ska jag fixa lunch till alla barnen, hoppa in i duschen och sen ska jag installera min nya dator (!). Älskar den känslan!

2
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00