ANNONS

40 graders feber

/

Igår när jag kom hem från bion pussade jag på båda barnen som hade somnat. Först Alice och sen Philip. När jag strök Philip på pannan kände jag direkt att han hade feber. Han låg dessutom nästan helt under sitt täcke, som om han hade haft frossa. Mycket riktigt hade han feber. 40 grader visade termometern. Älsk på örontemp som man kan ta i öronen när barnen sover! Han vaknade efter 30 minuter och då fick han alvedon och ett glas vatten. I morse när vi vaknade var han bättre men jag sjuk. 38 graders feber och ont i kroppen. Ljuvliga höst!

IMG_7926
Show must go on! Jag har en del jobb att fixa med idag, så det var bara stoppa i sig alvedon, ipren och ta en dusch. Då brukar det alltid kännas bättre. Med smink på känner jag mig också piggare. Att ta hand om ett sjukt barn och ett friskt barn, när man själv har feber är allt annat än lätt. Nu blir det dock glass och sen film i soffan. Jag försöker att se febern som nåt positivt. Jag får en hel dag extra med båda barnen.

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00