ANNONS

Frågor att ställa på en dejt

/

Jag ÄLSKAR att Bachelor snart drar igång igen, det är mitt favoritprogram. Och Bonde söker fru. Jag gillar alltid början bäst. De första mötena. Jag förstår att det är klippt för att bli bra och spännande, men det är så intressant att se hur två människor kan se så olika på en dejt. Att någon kände ”Yes, vi har kemi. Det känns SÅ bra!” medan den andra personen kände precis tvärtom. När jag dejtade som mest efter skilsmässan var det mest intressanta att lära känna nya människor. Jag har en förmåga att få människor att öppna upp sig. Känna att de litar på mig. Kanske för att jag jobbar som journalist.

niclaslij

Jag, Niclas Lij (Bachelor från förr, som nu är tillsammans med världens roligaste Ellen Bergström) och Jessica. Han medverkade i Tvillingpodden och avslöjade ”allt!”.

Hur som helst, här kommer några klassiska frågor och svar att ställa på en dejt:

Vad jobbar du med? 
– Jag är Content producer och frilansande journalist. Jag är även snart färdig doula (förlossningscoach) och kommer att börja ta uppdrag nästa år. Ser så mycket fram emot det!

Vad gör du när du inte jobbar? 
– Jag önskar att jag kunde svara träna som första svar, men jag önskar att jag tränade mer. Jag mår så bra av det. Jag behöver boka in tid för det för att hinna med. Igår satt jag och jobbade till 23:45… Men när jag inte jobbar älskar jag att vara utomhus, gärna i stallet hos min kusin tillsammans med barnen. Att vara nära djur är det bästa jag vet! Det är dessutom olika från vecka till vecka vad jag gör, om jag har barnen eller inte. När det bara är jag och Nicke gillar jag att gå ut och äta!

82ECAD72-E7F0-4D4D-B631-7291B4510ED3

Har du några smeknamn? 
– Ja, mamma har alltid kallat mig för Ankan. Eller Ankan Skankan. Mycket fint. Nicklas kallar mig för Monkey. Men han har en hel del andra smeknamn på mig… Missy, Monkeysony, Sony, älskling, hjärtat, love, Cotton panty. Ja, det är en salig blandning. Av mina vänner kallades jag för för Ange eller Anchel. På Skincity kallas jag för Al eller Sir Al.

IMG_7499

Vad tycker du är viktigt i en relation? 
– Tillit, trohet, närhet och lika värderingar. För mig skulle det vara omöjligt att vara i en relation med någon som inte har samma grundvärderingar som mig i livet. När jag hittade Nicklas på Instagram såg jag direkt att han var pappa (separerad) och att pojkarna var hans nummer ett. Att träffa någon som inte har barn hade varit en utmaning tror jag. Innan jag fick barn kunde jag inte förstå hur det skulle kännas att släppa allt för andra människor. Alltså verkligen allt. Alice och Philip kommer för evigt vara mina nummer ett, det kan ingen ta ifrån dem.

IMG_4978

Hur ser du på framtiden? 
– Först vill jag säga att den här frågan är ganska viktig på en dejt. Om man tidigt får veta att den personen man träffat drar åt ett helt annat håll än du, då kan det bli svårt. Du kanske vill ha barn, den vill inte personen du träffar. Eller så har du planer på att plugga tre år i USA och han vill bo kvar i Bromölla. Med sina egna planer för livet kan man såklart inspirera sin blivande partner, men är någon stålsatt, ja då är det svårt. Mina framtidsplaner är att köpa hus. Det är ett gemensamt mål jag och Nicklas har. Att barnen ska få varsitt rum. Att få ha en liten trädgård igen. Med betoning på liten. Jag är ingen tomtperson. Men att kunna öppna dörren och bara komma ut, det är en dröm. Sen ser jag fram emot att resa och upptäcka världen med Nicklas, men även med alla barnen.

3
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00