Makethemake – en perfekt bas

Jag är en trogen person när det kommer till smink. Eller, ja. Jag är en trogen person punkt, haha. Men för mig krävs det mycket för att jag ska byta ut en foundation eller en  concealer. Produkterna jag använder för min bas är heliga och jag byter inte gärna dessa. Jag har använt samma foundation i hur många år som helst. Då och då har jag testat nåt nytt, men alltid återvänt till favoriten från Estée Lauder. Nu har jag en ny favorit och den kommer från Skincitys egna märke, Makethemake. Alla deras produkter innehåller hudvårdande ingredienser. Har ni testat nåt därifrån? Jag använder följande produkter när jag sminkar mig till vardags (lägger in bilder nedanför).

Det här är inget samarbete, jag är dessutom inte anställd på Skincity längre. Jag vet att flera tyckt att jag ska annonsmärka när jag skriver om produkter från Skincity. Men jag har inget samarbete med varken Skincity eller Makethemake. Jag har köpt produkterna själv och det är verkligen produkter jag älskar. Jag får alltså inte betalt för detta och det behöver därför inte annonsmärkas. <3

makethemake_lagergren

Älskar hudvård och smink, verkligen älskar!

1863035-22840_1

 

Jag använder Vitamin B Flawless filter foundation, jag blandar färgerna N3 och N4. Hälften hälften. Den är väldigt dryg, det behövs inte många droppar för att täcka hela ansiktet.

1863027-21780_1

Ceramide elastic concealer i färgen N3. Lika dryg om inte drygare är den. Det räcker att dutta på denna under ögonen. I somras hade jag färgen N4.

1863021-21691_1

På kindbenen har jag Vitamin C Soft Compact Bronzer i färgen SB1, i somras passade SB2 bättre. Ska man bara köpa en är ettan grym!

1653138_1
Som puder har jag detta, Candleglow Sheer Perfecting Powder från Laura Mercier. Jag använder deras mascara också, Caution extreme last mascara.

1113113-23812_1

Som rouge har jag just nu denna, Joli blush från Clarins i färgen Cheeky peach. Den ser väldigt mörk ut, men den blir inte lika mörk på.

IMG_8115
Min hud känns bra just nu, den är i balans. Kanske något yttorr. Jag behöver fylla på botox i pannan igen och är sugen på en kemisk peeling. Men har ett par utlandsresor framför mig så jag väntar med just peelingen. Men sen ska huden få en kickstart så den är redo för höst, kyla och hårda vindare.

 1. Silje skriver:

  Hvilken hudtype har du?

 2. Hej!
  Har en fundering kring påsar/mörka ringar under ögonen och tänkte att du kanske sitter på något fungerande tips. Har du något bra tips på produkt /husmorsknep som kan hjälpa till att få bort dessa ringar på en 26årig tjej som vill se lite piggare och fräschare ut? ☺️

  Kram och tack för en bra blogg!

 3. Jenny skriver:

  Blev så nyfiken på Makethemakes produkter efter att du skrev om dem så klickade bums hem flawless foundation, pudret och en foundationborste. Nöjd! Annars har jag också alltid använt Estee Lauders foundation och löspudret från Laura Mercier. Klickade just hem pudret från By Terry som är så hypat. Jag tycker det är kul att testa nytt smink (mindre kul när man inte gillar det och har en hel dyr förpackning till ingen nytta)! Jag uppskattar den här typen av inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..