Mot Italien

I morgon bär det av till Italien med min älskade Nicklas. Jag längtar! Eftersom det blev massa vabb för mig i veckan ligger jag aningens efter på jobbfronten. Men det löser sig såklart, det gör det alltid. Men det är irriterande när man tagit på sig jobb och känner hjärtat i halsgropen, eftersom man vill hinna klart. Nästa vecka är jag bara hemma i två dagar, sen ska jag resa bort igen. Var och varför är hemligt än så länge, jag lovar att berätta mer när vi lyft.

Innan vi flyger i morgon ska jag in till stan (till Bonnier) för att spela in ett avsnitt av Tvillingpodden. Anna Tallwe som är grundare av Din gravidcoach kommer och gästar mig och Jessica. Det ska bli spännande att få djupdyka i vad det innebär att vara doula. Och hur går det till när man utbildar sig till det? Hur många förlossningar har hon medverkat på? Och kan man känna av under en utbildning att personen i fråga inte alls passar som en förlossningscoach? Om ni har någon fråga till Anna är det bara kommentera här eller maila mig på Angelica.lagergren@icloud.com.

Nu ska jag sätta igång och packa inför resan. Vädret vid Como ska vara lite svajigt. Både sol och regn, så det blir lite blandade kläder i resväskan. Jag ser fram emot gelato, pussar, pasta och sömn. Jag känner mig tröttare än tröttast.

 

 

  1. Åh va kul att ni har Anna som gäst!! Så himla bra doulautbildning!! Bra val 😉 Vad kul det ska bli att lyssna på det avsnittet. Hälsa henne så gott! ♥️

  2. Åh vad mysigt att ni ska till italien!!!
    Vi åker också bort snart, vi ska till Spanien. Längtar så att jag smäller av. haha
    Ha en fin fredag bästa du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..