ANNONS

Hur långt har du kommit med boken?

/

Jag får ofta frågan hur det går med boken jag skriver. Både från er och från min käre Nicklas. Har jag ett kontrakt? Kommer jag ge ut den själv? Jag ska berätta för er hur landet ligger. Jag trodde att jag skulle vara mitt inne min mest intensiva skrivfast i detta nu, men så är inte fallet. Jag tänker på boken varje dag, men jag har extremt mycket annat att göra. Jobb som ger betalt. Och nu som egenföretagare igen känns det viktigt att det kommer in pengar. Jag har boken (eller böckerna) i mig, de ska bara ner på papper. Det är ju lätt att säga, svårare att göra. Och nej, jag har inget färdigt avtal med något förlag. Jag lovar att ni är de första som får veta den dagen jag signat. För den dagen kommer, det är jag övertygad om.

IMG_4107

Jag skojade med Nicklas förut när vi letade parkering. Jag sa ”Tänk sen när jag släppt min första bok, då måste vi leta efter en laddstation för bilen. Eller bilarna. Vi ska ha två. En Tesla till dig och en Tesla till mig.” Han skrattade bara. Men sanningen är att det ska bli så. Jag längtar efter att kunna försörja hela familjen. Bjuda på resor, middagar och härliga fester. Jag tror att det är viktigt att ha mål och drömmar. Och det får i alla fall mig mer målinriktad, när jag tänker på framtiden. För mig är inte framtiden om 6 månader eller ett år, jag ser längre fram i tiden. Men min tid kommer. Det är egentligen inte pengarna som lockar mest, det är att hjälpa andra människor. Jag vet att det jag vill säga (skriva) kommer att hjälpa många andra som är eller har varit i en liknande situation.

Vad har DU för framtidsdrömmar? Kommentera gärna och berätta!

2
59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00