Italy, I love you!

Vi har det helt underbart här i Italien. Vi har knappt varit på hotellrummet, utan lägger tiden på att upptäcka. Och gosa! Det är så romantiskt och vackert här. Vyerna, människorna, språket – allt är bara magiskt! Jag har bara varit en snabbis vid sjön Como innan, men nu har vi verkligen hunnit se mycket. Vi har hyrt en bil och åker runt i bergen. Slinga upp och slinga ner. Nicklas är grym på att köra! Jag är glad att det är han som kör och inte jag, för det är minst sagt smala vägar. Får man ett möte med en buss är det bara att backa. Och bara att backa i ett brant berg, ja det är inte så bara.

Jag kommer uppdatera med massa tips när vi är hemma igen, nu vill jag bara njuta! Och vara här och nu. <3 Hoppas att ni har en bra söndag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..