Farväl då, fina Italien!

Nu sitter jag och Nicklas på flygplatsen i Bergamo och om ett par timmar lyfter vi hem mot Sverige. Jag planerar att sova hela flygresan hem, är så seg. Precis när vi var framme och skulle gå igenom säkerhetskontrollen kom jag på att jag glömt min skinnjacka i hyrbilen. Som vi lämnat tillbaka. Som de redan fraktat bort till tvätt och vidare uthyrning. Så klantigt! Men tack och lov kunde de hitta jackan. Och tack och lov var vi ute i god tid, så vi kunde stå och vänta. Jag hatar känslan man får i kroppen när man kommer på att man har glömt någonting viktigt. Ni vet en sån isande, frysande känsla. Nu har jag jackan i min väska och allt är frid och fröjd.

Det här med att ladda upp bilder vill inte fungera med den dåliga uppkopplingen, så det blir bara text idag. Jag vill tipsa er om en film jag såg på vägen hit. ”Her” heter den och den är från 2013 tror jag. Men högst aktuell! Väldigt intressant, sorglig och fin. Se den! Den finns på Netflix. Jag försökte få Nicklas att se den, men han var tydligen inte så intresserad. Jag har även börjat kolla på ”The green book”, också en bra film! Nu ska jag strosa lite i butikerna här på flygplatsen, jag får myrkryp i benen om jag sitter still för länge. Skönt då att det är en kort flygtur (2,20) hem. Får ni också myrkryp? Jag får ofta det när jag ska sova. Ingenting hjälper… Men ni kanske har nåt tips?

 

 

 1. Millan skriver:

  Fick tipset av min mamma att lägga sig på platt på mage gärna på golvet och trycka ovansidan för mot golvet, brukar funka för mig 🙂
  Lite svårt på ett flyg dock 🙈

  1. Hahah, fast det hade jag nog kunnat göra… Folk hade nog tittat, men flygningen hem var faktiskt riktigt jobbig. Jag satt längst in också… Måste hitta tillskott och äta tror jag 🙂 Kram och tack för tips!

 2. L skriver:

  Magnesium morgon och kväll!

 3. Suss skriver:

  Kryp i benen tyder på Magnesiumbrist. ♥️

 4. Jag hade också problem med myr-kryp. Fick tips att testa tyngd-täcke (jag köpte med 9kg i vikt). Och vilken skillnad! Tog någon vecka att vänja sig vid det men sen har jag inte känt av myrorna i benen!! Kanske värt att prova för dig också. Sidospår, men har även upplevt att det hjälpt lite mot min ångest då kroppen slappnar av vid ”beröringen” från det tunga täcket 😊

  Du kan även lägga benen på spikmatta, det gjorde jag i de värsta perioderna med myr-kryp och det hjälpte litegrann!

 5. Jag kan få myrkryp även kallat restlessleggs och det brukar ofta vara brist på b-vitamin. Men nej jag vet inte vad som hjälper, speciellt inte på flygplan, brukar dock förbereda med en tablett b-vitamin före flygning, några timmar föra för att undvika. Men det är hemskt. Kan även få det vid sömn ibland.
  När jag skulle resa till andra sidan Atlanten (10 timmars flyg) så höll jag på att smälla av. Hemskt. Fick gå upp och gå, stretcha och bara stå upp. Kunde inte sitta eller ligga.

  Skönt att det löste sig med jackan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..