ANNONS

Farväl då, fina Italien!

/

Nu sitter jag och Nicklas på flygplatsen i Bergamo och om ett par timmar lyfter vi hem mot Sverige. Jag planerar att sova hela flygresan hem, är så seg. Precis när vi var framme och skulle gå igenom säkerhetskontrollen kom jag på att jag glömt min skinnjacka i hyrbilen. Som vi lämnat tillbaka. Som de redan fraktat bort till tvätt och vidare uthyrning. Så klantigt! Men tack och lov kunde de hitta jackan. Och tack och lov var vi ute i god tid, så vi kunde stå och vänta. Jag hatar känslan man får i kroppen när man kommer på att man har glömt någonting viktigt. Ni vet en sån isande, frysande känsla. Nu har jag jackan i min väska och allt är frid och fröjd.

Det här med att ladda upp bilder vill inte fungera med den dåliga uppkopplingen, så det blir bara text idag. Jag vill tipsa er om en film jag såg på vägen hit. ”Her” heter den och den är från 2013 tror jag. Men högst aktuell! Väldigt intressant, sorglig och fin. Se den! Den finns på Netflix. Jag försökte få Nicklas att se den, men han var tydligen inte så intresserad. Jag har även börjat kolla på ”The green book”, också en bra film! Nu ska jag strosa lite i butikerna här på flygplatsen, jag får myrkryp i benen om jag sitter still för länge. Skönt då att det är en kort flygtur (2,20) hem. Får ni också myrkryp? Jag får ofta det när jag ska sova. Ingenting hjälper… Men ni kanske har nåt tips?

6
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00