ANNONS

När man missar det lilla fönstret

/

Fönstret mellan att barnen hämtas på förskolan och att de ska gå och sova är inte så stor. Eller det är olika för alla såklart. Här hos mig brukar jag natta vid 19:30-20:00. Men det beror såklart helt på humör på kidsen. Men när de är hos sin pappa går de och lägger sig tidigare. Jag skulle ha fått face-tajma med Alice och Philip, men jag fick precis sms från deras pappa att de redan somnat. Helvete.

IMG_4192

En bild från i somras när vi, de tre musketörerna, var på Drottningholm slott. Det är nåt visst med att bara vara vi tre. 

IMG_4201

Det gör så ont. Jag måste på riktigt stänga av mammahjärtat för att inte gå sönder. För att inte må illa av sorg. För jag saknar barnen så mycket. Och det gör så ont att inte få vara nära. Igår pratade vi en snabbis och de var så gulliga. Älskar deras röster. Världens finaste barn. Jag önskar att de alltid kunde vara nära mig. Alltid. Ledsen för en deppig uppdatering, men jag känner mig alldeles gråtit och skör. Hoppas på en bättre dag i morgon! Precis när jag nu skulle trycka på ”publicera” plingade det till i mobilen. Jag ska få låna barnen några timmar i morgon. Vi ska gå på ett event som Reima håller i tillsammans med Andrea Brodin. Längtar! <3 <3 <3

0
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00