ANNONS

Tanka kärlek och närhet

/

Idag fick jag träffa mina små älsklingar i några timmar. Det värmde mammahjärtat på ett helt otroligt sätt. Jag hämtade båda på förskolan och även fast de visste att jag skulle hämta blev de överraskade och så glada. Så bra idé att låna de trots att det inte var min vecka. Sorgligare var det såklart att säga hej då, men då hade vi alla tre fått tanka kärlek och närhet. Och de fick leka med Elsa, en av de bästa sakerna båda vet. Att se de tre tillsammans är som att se tre syskon, så tighta är de.

6AB90135-0D74-4E9B-9552-62BEC3E0A682

Vi var bjudna på ett event som Reima höll i och de pratade om ytterkläder för barn. Jag hade aldrig hört uttrycket ”Man ska växa ur sin overall, inte i”. Har ni det? Jag har alltid (nu har jag inte varit mamma så länge, men i alla fall 5 år) köpt kläder som är en storlek för stora. När man köper en overall ska den vara i rätt storlek, inte för liten och inte för stor. Är den för stor slits den fortare och är det är svårt att leka i för stora kläder. Dessutom håller de inte värmen lika bra som jag förstår det, om kläderna sitter alldeles för löst. Det var några av sakerna som jag lärde mig idag. Medan jag och de andra föräldrarna satt och lyssnade lekte barnen i Humlegården med Cirkus Cirkör. De fick lära sig jonglera, gå på lina och massa annat skoj. 

reima_skor_barn

Snygga och praktiska höstskor! Visste ni att Reima funnits i 75 år? Jag hade ingen aning om det faktiskt.

reima_event

Det bjöds på bullar, varm choklad och fruktspett. Trots att det var kallt ute var det en sån mysig eftermiddag. 

IMG_8788

Vi hade ställt bilen vid universitet (blir svettig av bara tanken att snurra runt inne i stan och leta parkering) så vi åkte tunnelbana. Det är så roligt att se de här tre tillsammans. Och lyssna när de pratar med varandra. Det är en lyx att få se de tre växa upp tillsammans och lära sig saker av varandra.

IMG_8787

Alla fick med sig varsin mössa hem, den som Alice har på bilden innehåller reflextrådar. Så smart ju! Både i bollen och på kanten. Nu ska jag krypa ner och sova, i morgon blir det tidig morgon och flyg till Spanien!

0
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00