Möte på Bonnier

När jag hade lämnat barnen på förskolan i morse tog jag bilen in till stan. Eller till DN-skrapan. Bonnier flyttade från Torsgatan och dit för ett tag sen. Jag hade möte med mitt team som jobbar med mina sociala kanaler. De jobbar med väldigt mycket annat också, men idag handlade det om mig. Vi pratade om livet och om framtiden. Väldigt inspirerande och spännande möte måste jag säga.

IMG_9383 2
Jag drack en smoothie och åt melon med massa frön på. Väldigt gott!

IMG_9391

Charlotta och jag hörs mycket när det gäller samarbeten.

IMG_9389

Jag blev också sugen på en gul kavaj. Eller en hel kostym som är gul. I morse valde jag mellan helsvart outfit och rosa kavaj eller detta. Och så såg jag nu på Instagram att Jessica har på sig helsvart och rosa kavaj. Vi tänker ofta rätt lika hon och jag.

IMG_9398

Igår fick jag naglade målade av OPI hos Mildh press. Jag ville ha som Anine Bing ofta har, rött. Det är en färg jag sällan har på naglarna, jag kör ofta nude/ljusrosa. Jag valde en hallonröd.

anine-bing-leather-jacket-image3
Snygga Anine, en stilikon!

IMG_9395
När jag skulle gå träffade jag Linnea, min gamla kollega från tiden på VeckoRevyn. Hon är en sån glädjespridare!

IMG_9394
Jag har fått äran att träffa så många fina människor under min tid som journalist. Människor som jag inte träffar till vardags, men som är så härliga att krama om när man springer på varandra.

 1. Sofia skriver:

  Hej, vart kommer din ursnygga polotröja ifrån?
  Tack för svar och fin blogg =)

 2. Josefin skriver:

  Hej hej, Skulle vara jättekul att läsa om din tid på Vecko-Revyn (jobbade inte du på Frida också?)
  Hur såg en arbetsdag ut? Hur kom ni på era uppslag?
  Läste ju alla sånna tidningar när jag ung 😆mvh// 2-barnsmamma och 80-talist.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..