En ny grej i Tvillingpodden

Min dator fick slut på batteri innan jag hann trycka på publicera, så mitt inlägg kom aldrig upp. Jag hade hur som helst skrivit om ett nytt inslag i Tvillingpodden. Vi hade fått feedback om att vi inte hade några ämnen, och hade svårt att hålla en röd tråd. Och jag håller med! Vi kan lätt spåra ur och nu den senaste tiden när både jag och Jessica har känt att det varit lite för mycket av allt, så har den blivit flamsigare än på länge. Vi är på riktigt tacksamma för den feedback vi får och tar till oss den. Jag känner inte att jag behöver hålla något försvarstal för podden. Vi har spelat in 250 avsnitt och hållit igång i snart fem år.

tvillingpodden_bild

Det ÄR en humorpodd och den ska inte vara faktabaserad eller bara renodlade ämnen. Men vi vill att ni som lyssnar ska vara nöjda. Och känna att ni vill lyssna klart på avsnittet. Och helst lyssna på nästa också. Så nu har vi gjort ett nytt inslag i Tvillingpodden, en radioteater. Vi skrev första delen av minst tre i morse och spelade in. Vi fick ta om rätt många gånger innan det satt… För den som vill lyssna på hur mycket skratt det blev lägger vi in det i slutet av podden.

IMG_6476
Idag har det varit bytesdag och barnen är hos sin pappa. Det är alltid lika tomt att komma hem när de inte är här. Spåren de lämnar efter sig gör ont. Jag försöker att snabbt ”riva undan” lite av deras saker på morgonen. Men det hinns inte alltid med. När jag gick in i vårt sovrum nu låg ett gosedjur i min säng. Då bränner tårarna bakom ögonlocken. Det är så sorgligt. Det går inte över. Saknaden, längtan. Den är bestående. Det är dock annorlunda nu när jag är sambo, jag kommer inte hem till ett tomt, stort hus. Jag kommer hem till en mysig lägenhet med en kille som står och lagar mat. Och hans söner har bytesdag på fredagar, så än är det inte helt tomt och tyst.

 1. Sofia skriver:

  Kul med ett nytt inslag i podden! Men helt ärligt är den som roligast när ni pratar om ”inget” och flamsat tycker jag 😄

 2. Linda skriver:

  Vilken fin mysig tröja, visst är det den från ellos?
  Jag älskar er podd! Skrattar alltid högt åt er 😅😂 ert flamsande är roligt tycker jag iaf 😉
  Ha en trevlig helg fina du 💗

  1. Ja, den är från Ellos 🙂 Tack för fina ord, det värmer ska du veta. kram och trevlig helg! <3

 3. Anna skriver:

  En fråga, varför väljer du att två helger i rad åka iväg på semestrar utan barnen iaf? Vargar göra det valet istället för att umgås med dom på din vecka/helg?

  1. Linda skriver:

   Hon kan väl inte förvänta sig att alla andra ska anpassa sig efter henne? Eller hur tänker du?🤔

   1. Anna skriver:

    Man har alltid ett eget val.. Följa med eller inte. Allt handlar om prioriteringar. Barnen kunde ha följt med på familjeresan är också ett alternativ.

    1. Nej, det gick inte. Det var en resa utan barn. Just nu är min familjesituation väldigt speciell, med en nära släkting som är sjuk. Så resan var väldigt viktig för mig. För oss.

  1. Hej Anna! Första helgen jag reste bort var barnen hos sin pappa, eftersom det var hans vecka. Och nu när jag reste bort var det tyvärr min helg. Det var en resa som var bokad för snart ett halvår sen, med 10 personer inblandade, så jag kunde inte välja. Ibland är livet så. Och som Linda skrev, jag kan inte ändra schemat med deras pappa för att det ska passa mig. 🙂

   1. Anna skriver:

    Nej men då är det ett val som du har och gör. Du valde att åka bort från barnen på din helg på en barnfri resa. Ditt val.

    1. Linda skriver:

     Du ger dig inte du Anna!?
     Ja hon åkte på resa utan sina barn.. och hade en toppen resa vad jag förstår. MEN det betyder inte att man inte kan/ får sakna sina barn.. jösses😴

     1. Ronja skriver:

      Blöder inte MAMMAHJÄRTAT når man är i väg på äventyr…?

    1. Karin skriver:

     Men jösses. Back off!

    1. Jenny skriver:

     Men herregud, va är probläämet 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..