Sällskap i sängen

Igår åkte jag och hämtade min kusins hund Lillan. Hon behövde hundvakt och jag är sjukt sugen på att köpa hund. Win win! Lillan är fortfarande valp och är så gosig och busig. Igår när vi hade varit ute på kvällspromenad sprang hon från hallen till vardagsrummet och lämnade saker. Skor, leksaker och strumpor. Nu ligger hon här nedanför mina fötter och snarkar. Hon har sovit som klistrad mot mig hela natten. Gosigaste någonsin! Dock är jag van att snurra runt i sängen, så jag vaknade med nackspärr. Jag har legat lite på spänn med armen runt henne så att hon inte skulle ramla ur sängen. Men det var det värt!

IMG_9488

Hon satt i mitt knä när jag jobbade igår. 

IMG_9484

Min bil behöver lämnas in på en rejäl tvätt och städ. Jag minns när vi var små och tvättade bilen på gatan. Det var sommarens höjdpunkt. Jag och Jessica kunde hålla på och städa och tvätta i timmar. Eller så kändes det, förmodligen tyckte vi att det var roligt i en kvart. Jag ska även börja kika på en ny bil, min leasing av denna går ut nästa höst. Nu vill jag gärna ha en elbil, eller en hybrid. Det känns inte okej att åka runt med en bil som bara drar bensin. Ingen kan göra allt för miljön, men alla kan ju faktiskt göra något. Vi kommer ha två bilar, en som hela familjen får plats i och en liten, som inte behöver rymma så mycket alls. Helst vill vi att båda bilarna ska vara el eller hybrid.

 1. Emma skriver:

  Skulle inte rekommendera enbart elbil med småbarn ifall ni blir stående i kö när det är -15 grader ute batteriet drar ur snabbt och man får absolut inte ha fläktar igångdså är det kört. Sommartid absolut men helt annan elförbrukning vid minus grader

 2. Maria skriver:

  Hejsan hej! En liten fråga, era stolar i köket, vart har ni köpt dem?
  Många kramar från södra delen av landet

 3. Karin skriver:

  Hon är ju jättesöt! Fredagshälsning från en annan med ont i nacken😏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..