Mosig är bara förnamnet

Jag är inte van att jobba såhär intensivt från 07:00 på morgonen. Vad snabbt man tänker sig ändå. Jag vande mig snabbt vid att vara fast inställd och infinna mig på jobbet varje morgon. Men lika snabbt vande jag mig av det. Märkligt ändå. Något som verkligen känns som vardag känns plötsligt främmande. Jag har nu jobbat tre dagar i rad och känner mig helt mosig.

IMG_9626

Exakt såhär känner jag mig i detta nu. 

IMG_9625
I morgon ska jag och Jessica skriva avtal för vårt nya kontor som vi ska dela med Chichen. Så spännande

  1. Karin skriver:

    Dina ögon är fantastiska! Jag har också bruna🙂Vore kul om du hade ett smink-steg-för-steginlägg i bloggen.

  2. Maria skriver:

    Säkert bara något jag irriterar mig på men du skriver alltid fast anställning. Fick du alltså en fast anställning direkt utan provanställning på skin city?

    1. Hej Maria! Jag började med att jobba extra på Skincity. Jag jobbade vissa dagar och helger. Sen blev jag erbjudna en anställning i fasta teamet och efter det en plats hos admin. Så absolut hade jag en provanställning först. Jag tror inte ens man säger fast anställning som jag skriver, man säger nog ”tillsvidare”. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..