ANNONS

Nytt avtal påskrivet!

/

I morse mötte jag upp Jessica och Bonnie och åkte till Solna för att skriva på ett avtal…Och inte vilket avtal som helst, utan ett avtal på ett nytt kontor. Vi kommer att sitta i Täby vid Galoppfältet där de håller på att bygga just i detta nu. Och det bästa med det är (eller det finns många bästa) att vi kommer att köpa hund. Det är nämligen okej att ha med sig hunden dit, vilket var en förutsättning för att vi skulle kunna köpa hund. Jag vill inte köpa en hund som bara kommer sitta ensam hemma flera timmar om dagen. Jag vill ha en hund som blir en del av familjen, på riktigt. Som följer med mig var jag än ska. Såklart inte på doula-uppdrag, men annars.

Vi kommer flytta in på kontoret hösten 2020, så hund är inte aktuellt förens 2021. Nicklas vill gärna att vi bor i hus innan vi köper hund, men jag tror att ett hus ligger 3 år fram i tiden. Så vi är inte helt överens om när. Vi får helt enkelt se när vi köper hund, men hund kommer det att bli. Så lycklig över det! Vi kan ju redan nu börja fundera på riktigt vilket ras som är bäst för oss som är en stor och livlig familj. Och kontakta och träffa uppfödare.

IMG_9652

Nu är jag hemma hos Jessica för att skriva del 2 av vår lilla ljudboksserie vi håller på med. Vad roligt att ni är så många som hört av er som tyckte att den var bra! Jag har en del texter att lämna in också och i morgon blir det poddinspelning.

Jag har sovit så oroligt inatt och i morse vaknade jag med ett ryck. Jag vet inte varför, men så blir det ibland. Jag drömde massa mardrömmar. Det kan nog bero på att jag tittade på en skräckfilm igår, alldeles ensam. Jag såg inte klart filmen, för den var för obehaglig och konstig. Men den satte sig liksom i själen kan man säga. Us tror jag den hette, inte en film för mig. Nej, jag gillar Bachelor, Solsidan, Bonde söker fru och Gift vid första ögonkastet. Feel good! Jag började i och för sig lyssna på en ny podd igår som jag hittade hos Podme. Den heter ”Bakom galler” och de träffar människor som sitter i fängelse. Mycket spännande!

4
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00