Nytt avtal påskrivet!

I morse mötte jag upp Jessica och Bonnie och åkte till Solna för att skriva på ett avtal…Och inte vilket avtal som helst, utan ett avtal på ett nytt kontor. Vi kommer att sitta i Täby vid Galoppfältet där de håller på att bygga just i detta nu. Och det bästa med det är (eller det finns många bästa) att vi kommer att köpa hund. Det är nämligen okej att ha med sig hunden dit, vilket var en förutsättning för att vi skulle kunna köpa hund. Jag vill inte köpa en hund som bara kommer sitta ensam hemma flera timmar om dagen. Jag vill ha en hund som blir en del av familjen, på riktigt. Som följer med mig var jag än ska. Såklart inte på doula-uppdrag, men annars.

Vi kommer flytta in på kontoret hösten 2020, så hund är inte aktuellt förens 2021. Nicklas vill gärna att vi bor i hus innan vi köper hund, men jag tror att ett hus ligger 3 år fram i tiden. Så vi är inte helt överens om när. Vi får helt enkelt se när vi köper hund, men hund kommer det att bli. Så lycklig över det! Vi kan ju redan nu börja fundera på riktigt vilket ras som är bäst för oss som är en stor och livlig familj. Och kontakta och träffa uppfödare.

IMG_9652

Nu är jag hemma hos Jessica för att skriva del 2 av vår lilla ljudboksserie vi håller på med. Vad roligt att ni är så många som hört av er som tyckte att den var bra! Jag har en del texter att lämna in också och i morgon blir det poddinspelning.

Jag har sovit så oroligt inatt och i morse vaknade jag med ett ryck. Jag vet inte varför, men så blir det ibland. Jag drömde massa mardrömmar. Det kan nog bero på att jag tittade på en skräckfilm igår, alldeles ensam. Jag såg inte klart filmen, för den var för obehaglig och konstig. Men den satte sig liksom i själen kan man säga. Us tror jag den hette, inte en film för mig. Nej, jag gillar Bachelor, Solsidan, Bonde söker fru och Gift vid första ögonkastet. Feel good! Jag började i och för sig lyssna på en ny podd igår som jag hittade hos Podme. Den heter ”Bakom galler” och de träffar människor som sitter i fängelse. Mycket spännande!

 1. Agnes skriver:

  Åh, va roligt med hund! 😍 Vi har två dvärgpudelkillar, dom fäller inte, är lättlärda, lagom stora, älskar att vara ute men även att chilla en hel dag, bra med barn osv. Och våra killar går på dagis, dom älskar det och dagiset är superbra men förstår om man hellre vill ha med dom till jobbet vilket jag tycker är jättebra om man har ett sånt jobb. En av våra pudlar är från Kennel Pop’Up i Kolsva utanför Köping, sååå trevlig kennel! Lycka till!

 2. Jag håller så med dig med filmer, kollar inte ens på skräckisar längre. Tycker inte det är kul att vara så rädd, förr vad det skoj, innan barnen kom men sen vet jag inte vad som hände. Blev liksom känsligare på alla sätt och vis. Blir liksom ärrad i flera nätter, rädd alltså. Men feel good filmer är det bästa. 🙂

  Grattis till nya kontoret!!
  Och hund!! Bästa av allt, ser fram emot att se vilken ras det blir.
  Kram

 3. Å vad spännande med lite nytt. och detta med hund låter ju toppen. håller nog med Dig att man inte skall lämna hund på dagis. Jag hade inte skaffat hund om jag inte haft jobb som passar med tiden. och detta med ras är alltid ett gissel. ett tips är att tänk vad Ni skall ha hunden till. alla valpar är söta,men sen vill man ju ha en lättskött hund bl.a tanke på pälsvård.kanske någon Ni vill ha ute när Ni kanske motionerar,där spelar det nog ingen roll vilken ras.små som stora gillar att vara ute.Har själv 2 st blandisar i modell mindre,men är så duktiga på långa promenader och lite lek, men jag har en del med pälsvård att göra. men har lärt mig klippa och trimma lite själv,blir riktigt bra enl mitt tycke. så lycka till med letande bland seriösa uppfödare.

 4. T skriver:

  Gillade också verkligen historien i podden! Skulle va superkul om nästa historia var lite ”mysrys” Älskar precis som du mordpoddar och det får gärna va lite spök inblandat, passar ju bra så här på hösten också! Men hoppas ni inte slutar med flamset, det är ju faktiskt det bästa med podden! Finns många poddar utan det som man kan lyssna på om man inte gillar det tbh 🤷🏼‍♀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..