ANNONS

Har jag ADHD eller ADD?

/

För ett par dagar sen var det som om en polett bara trillade ner. Jag och en jobbarkompis på Skincity pratade om att jag förmodligen har någon form av diagnos. Säkert ADHD sa vi och skrattade. Men sen började jag läsa på om både ADHD och ADD och shit, jag kände mig så sjukt träffad. Tänk om det är så att jag haft detta länge men inte vetat om det? På vårdguiden läste jag följande:

adhd

IMG_8143

Jag svarar ja på alla 7 beskrivningar ovan. Nu fattar jag att det inte per automatik betyder att jag har ADHD eller ADD, men jag ska boka tid för en utredning. Det känns som att jag fick mer förståelse för varför jag är som jag är.

IMG_4107

Några exempel… Om jag plockar undan frukosten och Nicklas säger någonting, till exempel börjar prata om våre resa till New York och att vi ska boka hotell. Då släpper jag allt och sätter mig och googlar hotell. Nicklas frågade om jag skämtade när han tittade mot köket. Lådor var utdragna, skåp stod öppna, diskmaskinen var halvfull och kylvarorna stod framme. Han skrattade bara, jag med. Jag kan inte hålla ordning i garderoben, hur mycket jag än försöker. Jag har svårt att passa tider. Flera gånger i veckan tappar jag bort viktiga saker som mobil, nycklar, klocka och plånbok. Är det någon av er som läser som har ADHD eller ADD? Kommentera gärna eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com.

26
41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00