ANNONS

Att skriva på beställning

/

Jag och Jessica kom på den briljanta idéen att skriva en boknovell (ljudbok i Tvillingpodden) i tre delar. Minst. Jag tror att det var en bra grej, för då ”tvingas” vi fortsätta skriva varje vecka. Då kan man inte sitta och vänta på att inspirationen ska komma till en, man måste bara skriva. Jag slungades tillbaka till när jag och Jessica skrev barnbok, det var verkligen kul. Och jag ser fram emot att skriva fler noveller/böcker/sagor med Jessica. Det är så många som har hört av sig och undrar hur vår historia ska sluta. På måndag kommer del 3! Podden ligger som vanligt uppe på acast och iTunes.

P1010930

En av mina stora drömmar är att ge ut en bok. Jag har ju skrivit om det innan här, att jag vill ha det som yrke och försörja hela familjen. Det var med glimten i ögat jag skrev det, jag vet att det är väldigt få författare som har möjlighet att leva på sitt skrivande. Jag kan visserligen leva på mitt skrivande idag, i och med bloggen och instagram. 

toa-heftiba-yz4VF6x0W3M-unsplash

Jag längtar om möjligt ännu mer efter vårt nya kontor. Jag ska redan nu börja spana in inredning. Vi kommer behöva en ny liten soffa, kanske nya skrivbord och massa härliga posters. I förra kontoret hade vi en rosa vägg, jag älskade den. Nu kommer vårt kontor ligga på markplan så vi kommer förmodligen även kunna frosta glasen med vår logga, Tvillingpodden. Nu ska jag pipa in på Pinterest och göra en mood-board för nya kontoret. Vill ni se sen?

1
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00