ANNONS

Tidig morgon i våningssängen

Philip kom in och väckte mig vid 04 imorse och då följde jag med honom till hans säng.   Vi lyckades båda somna om, men inte så länge. En och en halv timme senare var han pigg som en mört och ville väcka Alice. Jag försökte få honom att vara tyst, men Alice vaknade också då. Lika pigg och glad som sin bror. Hon kom ner och så låg vi alla tre i Philips säng. Jag låg och kikade på en serie i mobilen och de lekte med Zcooly i sina paddor. Jag gör ett samarbete med Zcooly på instagram och tycker att det är en sjukt bra matteapp. Alice är en fena på det där med siffror och det intresset kommer inte från mig.

IMG_0148
Det är verkligen mysigt i våningssängen, både uppe och nere. Nedre delen är mycket bredare, så det är helt klart skönare att sova med ett barn där.

IMG_0171

För en stund sen kom Nicklas tvillingar hem från fritids (de har också höstlov) och igår hade en av killarna bakat. Se vilka söta små fladdermöss! När jag öppnade kylskåpet igår efter att jag hade nattat barnen blev jag rå rörd att det kom tårar. Så mycket kärlek för de här små (stora, snart 10 år) pojkarna. Jag slås ofta av det, hur bra livet blev. Helt klart annorlunda än jag hade tänkt mig. Men jag känner mig lycklig hela vägen in i själen med den här sammansättningen av människor. Vår familj. <3

0
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00