ANNONS

Har saknat havregrynsgröt

/

Märkligt det där, hur någonting jag verkligen avskydde som yngre, fullkomligt älskar idag. Ibland äter jag havregrynsgröt till middag, bara för att det är så gott. Godast blir det tycker jag om man har havremjölk eller ikaffe till. Och kanel och en halv banan. Nu hade jag bara vanligt mjölk hemma och ingen banan. Men ändå! Det är så så så gott! Hösten är en perfekt tid för havregrynsgröt tycker jag. Vad äter du till frukost? Ofta kokar jag ett ägg till och dricker två koppar kaffe. Jag har inte ätit gröt på flera veckor, har verkligen saknat det.

havregrynsgrot_hallon_blabar

En bild på en frukost från huset i Åkersberga. Här hade jag slängt ner frysta hallon och blåbär både i och på gröten. Haha, ett helt inlägg om gröt, men det är ju en grym frukost. Den går att variera i så många olika utföranden. Äppelmos, med jordnötssmör, med rivet äpple, kokosflingor. Ja, möjligheterna är oändliga.

En annan favorit till frukost är avokadomacka och färska bär. Här från New York. Jag och Nicklas ska dit i mars men har inte bokat något boende än. Jag vet inte riktigt vilket område jag vill bo i. Jag gillar skyskraporna, att bo högt upp med magisk utsikt. Men jag älskar också lugnet i Greenwich Village. Ni vet där Carrie i SATC bor. Det blir såklart bra var som helst. Jag längtar efter att få göra New York till min favoritstad igen. Inte känna ångest och djup smärta. Senaste resan dit var vidrig rakt igenom, så att få revansch nu med mitt livs kärlek känns magiskt. 2016 med mina vänner var ju faktiskt livet bästa resa. Vi kanske ska dit igen i höst, hela gänget. Vi får se om vi kommer överens om ett datum bara.

1
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00