ANNONS

ÄNTLIGEN ÄR JAG TILLBAKA

/

Jag har inte kommit in här i bloggen på evigheters evighet. Jag vet inte om ni kommit in och kunna läsa heller? ÄNTLIGEN är det löst och jag är med er igen, till 100%! Jag har varit nere i Skåne på Doula-utbildning sen i onsdags. Och idag är jag hemma med barnen som får vara lediga från förskolan. Vi har varit ute i skogen och nu tänkte vi baka en kladdkaka. Jag ska självklart berätta allt för er om utbildningen. Nu VET jag att det är DOULA jag vill vara. Jag hade länge tankar på att kanske starta som doula, för att se om förlossningar är nåt för mig. Och sen kanske utbilda mig till barnmorska. Men efter den här utbildningen är jag 100% säker på att jag valt rätt. Från och med nu är det bara höra av er till mig om ni vill ha en doula, så berättar jag mer.

doula_stockholm_

Diadem från Ica, halsband från little smith och klänning från Nelly. 

Igår var jag, Jessica och Annika på Årets mama på Oaxen. Men mer om det ikväll när barnen somnat. Nu blir det kladdkakebak, jag hoppas den blir bra! Jag ska även sätta mig och göra klart all text och alla bilder som ska vara till min doula-hemsida. Jag ska få hjälp att göra en logga också, det känns så spännande!

twins_tvillingarna_lagergren

Tvillingmatchning!

3
54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00