Årets mama 2019

Jag var på Årets mama för sjätte året i rad, tror jag. 2014 var jag med och gjorde ett eget dockskåp för Lundby. Jag gillar upplägget som mama har, med middag, uppträdanden och prisutdelning på Oaxen. Det känns alltid intimt, varmt och kärleksfullt. Det är alltid känslan av det där lilla extra. Alla bilder i inlägger är tagna av @kajsa.charlotta Jag gillar verkligen tonen och känslan i hennes bilder, jag skulle vilja att hon fotade bilder till min nya hemsida. Jag ska maila henne.

AretsMama_middag-18

Jag satt vid världens roligaste bord. Som närmsta bordsgranne hade jag Angelica Lundin och jag har träningsvärk i magen idag. ALLT hon sa var roligt, verkligen allt. 

AretsMama_fotovagg-38

Jag kom hem från skåne natten till igår och hade beställt kläder från nelly till galan. Planen var att ha skinnbyxor i nåt fejkmaterial och en blus i samma typ som klänningen ovan. Men alltså nej. Bara nej, nej, nej. Vad som ser bra ut på en annan (modell) ser inte lika bra ut på mig. Det var inte alls bra. Som tur var klickade jag i en klänning, likadan som Jessicas fast kort, i sista stund. Det blev en perfect match! Skorna är Jessicas och väskan köpte jag på Marc Jacobs i New York 2016. Så pass prisvärd outfit! Jag älskar när man kan låna och återanvända plagg. 

AretsMama_middag-56

Underbara Angelica. 

AretsMama_vinnare-5

Kvällens vinnare! <3

AretsMama_goodiebag-1(kopia)

Alla fick med sig en generös goodie-bag hem. <3 Alla fick även varsitt plagg till barnen från Polarn o Pyret. Jag valde en tröja med Lady och Lufsen på. Och en filt från Hemtex. Man kan aldrig få för många filtar. Eller jo, det kan man om man frågar Nicklas. Men ju fler filtar desto mysigare hemma. 

AretsMama_middag-20

Jag är så oerhört tacksam över de gånger jag inte får frågan ”Va? Dricker INTE du?” så fort man ber om alkoholfritt vin. Igår frågade ingen. Och det här vinet från Leitz är drömmen! Rosévinet och det vita vinet är så otroligt gott. 

AretsMama_middag-68

Jag fångades på bild strax efter att jag klappat Alida Morberg på axeln och sa ”Minns du att vi bastat ihop uppe i Åre?”. Det gjorde hon inte. Det var nog 13 år sen, på en kändisresa där jag jobbade som vimmelfotograf för en tidning. Jag minns verkligen Alida, för hon är en så varm och kärleksfull person. Och vacker!

AretsMama_middag-60

Här måste jag berättat nåt riktigt roligt för Jessica… 

AretsMama_middag-25

Dukningen var även den fin!

AretsMama_middag-62

Det var flera artistuppträdanden och händerna gick varma, tänkte jag skriva. Haha, men jag är hes idag. Det var mycket tjo och tjim och höga skratt. En härlig och positiv känsla från början till slut.

AretsMama_middag-74

När vi skulle gå hem fick alla varsitt par Crocs. Drömmen för fötter som varit i höga klackar i flera timmar. Är det bara jag som förknippar Crocs med sommarsandaler? De gör ju sååå mycket mer, som dessa vinterskor. Tack mama för årets höjdpunkt, ni är bäst på fest!

 1. Frida skriver:

  Sitter med sån jobbig oro och ångest i kroppen ikväll och din blogg är en av få saker som verkligen hjälpt. Kommenterar nästan aldrig nånstans, men kände att jag borde skriva det till dig så du får veta! Tack för din blogg! Kram

  1. Hej fina Frida, vad glad jag blir att bloggen kan skänka dig lite lugn i själen. Hoppas att det känns bättre idag. Finns här för dig <3 kramar

 2. Emmelie skriver:

  Åh bästa Kajsa! Jag älskar att jobba
  Med henne, så härlig och allt hon fotar blir så
  Snyggt!

 3. Evelina skriver:

  Ni ser ut att ha haft en supermysig fest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..