3 saker jag funderar på just nu

 1. Jag behöver sätta tydligare ramar kring mitt arbete. En bättre struktur. Jag är en person som ofta skjuter upp saker och gör de i sista stund. Ganska vanligt kanske. Men när man är på en fast arbetsplats varje dag upplever jag det lättare att hålla en struktur. Då har man mer fasta rutiner. Jag tror att Jessica också vill att vi sätter mer fasta rutiner. Även om jag gillar livet som frilansare, gillar jag att veta att det blir samma samma, vecka efter vecka. Vi bestämde just att onsdagar ska vara en stående dag för att producera content. Idag hann vi med en snabb fika när vi hämtade saker i Täby centrum. Premiär för Bonnie i stol! 
  IMG_9784
 2. Nya palett från MakeTheMake. Den här fick jag se redan på konferensen som Skincity hade tidigare i höstas, men då var den hemlig. Nu har jag fått den hemskickad och den är underbar. Den ger ett perfekt glow. Den finns i en annan färgkombo också, jag ska beställa den. 
  IMG_0256
  Appliceras bäst med sheer blush brush. 
 3. One women trash, another women treasure. Jag har köpt två jackor från min vän Annika de senaste månaderna. Den här fluffiga fejkpälsen köpte jag i somras när vi hade loppis. Och nyligen köpte jag även en av hennes gamla skinnjackor. Jag älskar när man kan köpa/låna/byta med kompisar. Det finns säkerligen plagg i min garderob som vänner skulle kunna ta över. Så mycket bättre när det kommer till användning istället för att bara hänga.
  IMG_0797
  Så härlig färgkombo på jackan. Jag fick en komplimang från en äldre dam som också var inne på banken samtidigt som jag. Hon tyckte att jackan passade så fint till mitt hår. Gulliga damen. <3 Nu ska jag göra carbonara fast med halloumi istället för bacon. Så gott! Men när vi är alla hemma är det inte lite mat man ska ”slänga ihop”, det går ut en hel del när det är fyra barn och två vuxna.
 1. Emmelie skriver:

  Ja mer bloppisar! Sälj på Insta 😉 Perfekt sätt att göra sig av ned kläder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..