Contentdag med tvilling

Tack för alla era glada tillrop att jag är tillbaka. Ingen är gladare än jag, det känns underbart att ha kontakt med er här. Jag hade ju en liten paus från Instagram när jag var nere på min utbildning till doula. Det för att kunna helt helt in i det och inte tänka på annat. Men nu är jag tillbaka som sagt och idag är det full fart med Jessica. Vi har en  contentdag där vi fotar och filmar olika samarbeten. Vi behövde vara i innerstansmiljö till ett av mina samarbeten och jag tackar gud för att jag kunde fota nere i tunnelbanan. Regnet och mörkret idag… Det är ganska få timmar på dagen som det är okej att fota. Sen blir det för mörkt!

IMG_0629
Jessica blev helt stressad över att jag satt så nära den vita kanten. Att jag helt plötsligt bara skulle ramla och rulla ner på spåret. Jag har ju inte världens balans, men sådär kan jag sitta utan att rulla runt. På söndag ska jag och Jessica på yoga i 24 timmar. Yoga och meditation, det känns behövligt för kroppen. Ikväll när barnen har somnat ska jag försöka få till 30 minuter på gymmet.

reima_overall

Den här tjejen börjar bli så stor. Hon har svårt att somna på kvällarna och vi är lite lika där. Det är som om dagens alla tankar börjar sorteras så fort huvudet lägger sig på kudden. Och de tankarna måste ut. Hon är en fena på att både läsa och skriva och även Philip har börjat ljuda och kan läsa ord.

IMG_0565

Det var så mysigt att baka tillsammans igår. Alice skrev ”POLIS” helt utan min hjälp, med ”ballongbokstäver”. Jag hade ingen aning om att hon ens kunde skriva med såna bokstäver. Sen hjälptes vi åt att klippa ut bokstäverna och Philip fick pudra med florsocker på. Hela kladdkakan tog slut. En perfekt dessert en helt vanlig tisdag.

canada_snow_

När vi var lediga igår fick barnen prova sina nya overaller från Reima. Jag dras tillbaka till min egen barndom då jag hade just plommonlila ytterkläder. Den gröna nyansen på flippins overall är så fin tycker jag. Mössan är min och kommer från Canada Snow och vinterskorna från Tretorn. Nicklas köpte likadana till sig själv och en av hans söner, så sköna. Idag köpte jag även nya vantar till båda barnen. Jag kände mig om världens sämsta mamma i morse när det spöregnade och jag lämnade barnen med fingervantar… Så nu har jag köpt vattentäta från H&M. Och halskragar! Jag undrar bara var alla vantar tar vägen… Det är som med strumpor. Det finns ett svart hål även för vantar.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..