Graviditetströtthet

Vissa dagar är jag så trött, så trött. Så trött att jag planerar in och tänker ”Då kanske jag kan sova i 20 minuter”. Jag förstår att det inte är normalt. Jag vet att jag har lågt järnvärde och lågt blodtryck. Jag blir lätt andfådd och är som sagt trött. Jag vet att man inte ska ta upp vårdtid i onödan, men den här tröttheten är inte nådig. Det känns som de där första veckorna som gravid. Graviditetströtthet deluxe. Jag har nu bytt läkare, från en i Åkersberga till en i Sollentuna. Och jag tänkte faktiskt använda mig av någon webbtjänst och göra en stor provtagning. Igen. För jag och min förra läkare konstaterade bara min enorma trötthet och brist på olika ämnen i kroppen. Men vi kom aldrig fram till en lösning.

IMG_0299

Idag poddade och jobbade jag och Jessica hemifrån mammas hus. Bonnie ville leka, jag ville sova. Det ser ut som hon ska ramla ner från soffan, men jag hade koll. Jessica tog Bonnier och lät mig sova i en timme under fem filtar. Jag yrade om att jag skulle frysa ihjäl. Minst sagt dramatisk tjej.

Nu ska jag hoppa in i bilen och åka hem till Nicklas. Vi ska ha fredagsmys och i morgon ska jag tillbaka hit till Åkersberga och flyttpacka. Jag känner mig snäll som hjälper till… Jessica var inte direkt hjälpsam i min flytt. Hon ville verkligen inte att jag skulle lämna Åkersberga. Men jag vet hur det är att flyttpacka samtidigt som man har två barn. Det är nästan omöjligt. Bonnie behöver ständig tillsyn och Elsa packar ur det Jessica packar ner. I morgon blir det superpackning och förhoppningsvis blir de klara tills på fredag när flyttlasset går. Det ska bli så kul att se hur huset ser ut, jag är nog den enda i familjen som inte varit där än. Där ska vi fira jul, jag längtar! <3 Hoppas att ni får en mysig fredagskväll!

 1. Sara skriver:

  För mig är det antagligen sockret som är största boven. Förr kunde jag vara så galet trött på lördagar, fick sova flera gånger under dagen. Men har märkt att om jag lämnar bort, eller iaf minskar på fredagsgodiset, så blir jag inte sådär äckligt trött.

 2. Mary skriver:

  Gå till en näringsterapeut och gör en hårmineralanalys. De kan hjälpa dig att komma tillrätta med både kost och vitaminer och mineraler som du behöver och rensa ut eller rena kroppen från eventuella gifter som man hittar i analysen. Ska själv göra en!

  1. Mary skriver:

   De kan också se obalanser i hormonerna, sköldskörteln osv.

 3. Emma skriver:

  Kolla upp sköldkörteln om du inte redan gjort detta! Kram

 4. Camilla skriver:

  Hej Angelica!

  Tack för en fin blogg o rolig podd! Följt er i flera år nu!

  Hade samma symptom, brist på B12 visade sig! Såååå mycket bättre nu!

  Ha en fin kväll!
  Kram!

 5. Sofie skriver:

  Jag förmodar att de redan kollat din sköldkörtel? Be om sådana prover annars!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..