Incheckade och redo för att checka ut

Jag och Jessica har checkat in på Berns, för att checka ut. Eller ja, jag kommer blogga imorgon när vi har paus. Och jag ska klippa Tvillingpodden. Vi ska gå på ett yoga-event som Sheila och Magnus Fridh håller i här på Berns. Det är i 24 timmar men vi passade på att checka in redan ikväll. Nu har vi ätit middag i sängen och tittar på Så mycket bättre. Jag hoppas somna snabbt och sova gott bredvid min tvilling.

163B218C-AAF6-41AC-8DF8-370452628DA8
Idag har jag varit osminkad hela dagen. Så skönt med såna dagar! Jag har hjälpt Jessica att rensa och flyttpacka. Vi tog en paus en stund och åkte till kära Victoria på Ansiktsakademin i Täby. Hon är läkare men jobbar även med botox och fillers. Jag har fått hjälp av henne med botox i pannan det senaste året. Dels för att jag har massa spänningshuvudvärk, men också för att jag gillar vad botox gör med huden. Jag skulle aldrig gå till någon jag inte litade på. Victoria är som sagt läkare och är väldigt kunnig och seriös. Nu har jag även testat botox i käkarna eftersom jag biter ihop de hela tiden. Jag började med en liten dos och idag fyllde jag på. Nu ska jag borsta tänderna och klippa podden, så hörs vi imorgon!

  1. Vad mysigt! Håller helt med om att det är så skönt att skippa sminket och bara ”vara”. Hoppas flytten går bra för Jessica, kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..