25 timmars retreat med yoga och meditation

Våra 25 timmar tillsammans med Sheila Arnell och Magnus Fridh på Berns är slut. Det har varit helt och hållet magiskt. Bättre än jag hade föreställt mig, men också jobbigare för kroppen. Och själen. Vi fick skriva ner några mantran, eller saker vi behöver och vill ha mer av i livet. Ett av de viktigaste jag bestämde mig för var att vara snällare mot mig själv. Tänka goda, fina och varma tankar. Och komma tillbaka till att röra på mig varje dag. Det behöver inte vara ett hårt träningspass på gymmet, men jag vill tillbaka till känslan av att vilja röra på mig.

yoga_

Vi har kört 7 st yoga- och meditationspass. Helt och hållet underbart! Det känns i kroppen, den känns helt genomkörd och mjuk. Och stel, haha. Jag började gråta under två av våra meditationer. Vi gick så djupt in i oss själva och det är speciellt att höra sin inre röst. Sen jag började i KBT har jag lättare att navigera dit. Jag behöver inte komma ner i så djup meditation för att höra den där inre rösten. Men nu kom den till mig så starkt. Så vackert.

IMG_0930

Min mobil och dator har legat på rummet hela tiden, så jag har få bilder från den här upplevelsen. Får du chansen att göra något liknande rekommenderar jag det starkt. Att ge sig själv den tiden är guld värt i en vardag full av stress och måsten. Att kunna stänga av allt annat, för att bara bry sig om sig själv gör att livet känns lite lättare och världen känns idag som en vackrare plats. Jag ska hem och läsa Magnus bok ”Att vara stilla när allt skyndar” och lära mig mer om meditation. Tankens kraft är så stark, det vet jag sen innan. Tänk att jag förra helgen gick en utbildning och blev doula och jobbade mycket med andning och tankens kraft. Och att den här helgen fick gå i samma tecken. Att andas och använda tankens kraft. Jag känner mig lyckligt lottad.

Edit: Nu fick jag några bilder som Annika tagit, så här kommer lite mer från vistelsen på Berns. 

IMG_4669

Vi åt middag inne i spegelsalen. Så fint! 

IMG_4674

Jag borde ha tagit det lite lugnt med min nacke eftersom jag haft nackspärr i tre veckor. Men jag ville verkligen testa huvudstående, vilket inte var att rekommendera för den med nackproblem. Kul var det, men nackspärren kom tillbaka. Idag känns det dock bättre och i morgon väntar ett besök hos kiropraktorn. Och på onsdag massage! 

IMG_4675

Denna dessert, lika god som vacker!

  1. Glömmer bort att ni är så himla lika ibland 🙂 speciellt på denna bild i inlägget. Vet ju att ni är tvillingar 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..