Årets Nätängel 2019

Precis när jag, Annika och Jessica skulle in på galan ”Årets Nätängel 2019” på Nalen sa Jessica ”Men oj Angelica, din underklänning har åkt upp och fastnat. Man ser din rumpa!”. Jag svarade ”Eh… jag har ingen underklänning”. När jag klädde på mig i stress och panik vände jag mig aldrig om och kollade hur min outfit såg ut bakifrån. Jag kollade bara framifrån. Och framifrån såg det bra ut. Jag hade hold-ins på mig, som korta leggings typ… Det såg ut som jag hade trosor på mig. Mormorstrosor. Jaja. Det fanns ingenting annat att göra än att rocka den looken jag valt.

aretsnatangel2019
Klänningen från Ellos. I midjan knöt jag ett axelband till en väska… Jag hittade inget skärp, haha. Men det fungerade ju bra. Jessicas klänning kommer från Bubbleroom.

IMG_1146
Väldigt härligt att få umgås med Annika i såhär många dagar.

IMG_1008

På galan var även Johan och John, mina gulligaste gullisar och nu även pappor. <3

IMG_1108
Alla vinnarna på Årets Nätängel 2019. Så viktig gala där kärlek och omtanke är budskapet. Bort med näthat, fram för mer kärlek!

IMG_1142

Efter en rolig och fin middag hoppade vi in i bilen igen och Jessica körde mig hem. Jag tycker att det är svårt att bara sitta bredvid i bilen och inte säga vad hon ska tänka på… Jag förstår att det är en ohärlig egenskap… Jag ska verkligen försöka sluta med det.

IMG_1019

Jag är så stolt över henne, att hon tog det där körkortet som hon verkligen ville ha, men som gav henne ångest. Idag ska jag sitta hemma och jobba med en frilanstext och några kommande samarbeten. Det känns bra med en lugn dag i ensamhet efter flera dagar med andra människor.

 

  1. Maria skriver:

    Haha believe me. Haft körkort i 8 år och kommenterar andra hela tiden, oj vad nära du ligger. Jösses så fort du kör haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..