Content och yoga

Jag har producerat massa bra grejer idag så jag känner mig nöjd med arbetsdagen. Jag hade möjlighet att hämta barnen lite tidigare och som jag skrev innan tvättade vi bilen. Tänk att en sån sak kan vara så rolig. De tjöt av lycka inne i bilen. Sen tankade vi och fyllde på spolarvätska, båda växer så snabbt och är sååå duktiga.

Ikväll var det bara vi tre hemma och de fick välja mat. Chockande nog (eller inte!) valde de korv och pasta. Eller korv med bröd. Det fick bli korv med pasta. Matleveransen kom försent för att hinna få hit någon annan mat. Men det blev en mysig middag. Alice älskar ketchup-reklamen med tjejen som säger ”Pappa, säg stopp!”. Och hon gör som henne när hon ska hälla upp ketchup. Gullis.

IMG_1230
Jessica och Bonnie var här i ett par timmar och hjälpte till att fota och filma. Jag är glad att jag och Jessica driver företaget tillsammans och hjälper varandra när det behövs. Jag ser så mycket fram emot vårt kontor. Tidigast flyttar vi dit i juli, senast oktober. Så det är ju några månaders väntan.

IMG_0836

Hon är SÅ gullig!!! Jag får inte nog av henne och nu har hon dessutom börjat skratta. Livet med barn blir ju bara roligare för varje månad som går. Nu var planen att göra ett lättare yogapass, men tiden bara försvann. Så det blir lite meditation och sen hopp i säng!

  1. Elin skriver:

    Alltså dom låren 😍 (Bonnies alltså) 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..