ANNONS

Doula Lagergren

/

God morgon kära du! Hoppas att ni har sovit gott, jag sov nära lilla Flippson hela natten vilket var väldigt mysigt. Det finns inget bättre än att vakna med en liten unge nära. Han vaknade vid 06 och sa ”Mamma, jag vill gå upp nuuuuu!”. Vi började kolla på nya Lejonkungen igår och de är så spända på fortsättningen. Frågan är om den är i läskigaste laget… Kanske. De vet ju allt som händer i filmen eftersom de sett vanliga Lejonkungen en miljon gånger, men den här filmen är ju mer verklig. Har ni sett den? Jag gillar den så mycket!

39-5776525d2cc70f1fc6d
Så gullig liten Simba.

doulaskapande

Jag är hemma hos Jessica och jobbar nu. Vi har haft ett telefonmöte med en fantastisk tjej som heter Karin. Hon ska göra min doula-logga och en ny profil till Tvillingpodden. Bland annat. När jag sätter igång finns det inget stopp… Det blir så när man träffar inspirerande människor, då blir jag extra kreativ.

IMG_1335

Bonnie sover så vi ska strax spela in Tvillingpodden och klippa den. Sen blir det nog en lunchpromenad även om vädret är grått och trist. Jag behöver luft känner jag! Hoppas att Jessica känner samma sak, annars får jag bege mig ut i skogen själv. Jag ser riktigt trött ut, faktiskt tröttare än jag är. Så kan det vara ibland. Jag känner mig full av energi men det ville inte fastna på bild.

0
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00