Full fart med flytt

Igår var jag och hjälpte mamma att ta hand om Elsa och Bonnie. Elsa blev så glad när Alice och Philip kom. Vi hade med oss kavlar, formar och pepparkaksdeg. Och grejer att dekorera pepparkakorna med. Jag älskar att baka pepparkakor redan i november. Det blir så himla stressigt i december, hur man än lägger upp och saker och ting. Det här pepparkaksbaket blev helt spontant och så himla bra!

Jessica och Ibbe höll på och flytta hela dagen, sen anslöt vi till deras nya hus och åt gemensam middag. Pappa, Grodis och älskade lillebror var också där. Så himla mysigt! Dock var det cirka 34 grader varmt inne i huset och jag var klädd för att vara hemma hos min mamma. Hos mamma är det iskallt och hos Jessica är det nu bastu, haha. Såna kontraster. Från isbit till värmeslag.

IMG_1406
Philip var julklädd i tröja och fint diadem. Hans ögon! De vackraste ögonen jag vet.

IMG_1416

Mormor tog en selfie!

IMG_1425

Alice fluffade mjöl i mitt ansikte.

IMG_1410

Det var inte så lång väntan framför ugnen, det tog max fem minuter för pepparkakorna att bli klara. Nästan brända.

IMG_1420

Philips pepparkakor. Längst upp i hörnan till vänster ser ni hans pinnar… En liten och en stor pinne. På min Instagram ligger en film när Philip sitter framför ugnen och säger… Ja, ni får kolla själva. Jag lägger den som höjdpunkt, Julen 2019.

IMG_1432

Vi dekorerade pepparkakorna med färdig kristyr i tuber. Jag gillar att göra egen, men med barn som är 4-5 år är det mycket lättare att hålla i varsin tub.

IMG_1436

Jag la upp den här på min story och skrev ”längtar”. Vi får se hur det blir nästa år… Men när det än blir längtar jag så mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att klippa Tvillingpodden. Egentligen var det Jessicas tur att klippa (vi klipper varannan vecka) men eftersom hon är mitt uppe i en flytt erbjöd jag mig att klippa hennes gång också. I eftermiddag ska vi förhoppningsvis en sväng till stallet, jag håller tummarna för det.

 

  1. Sofia skriver:

    Vad härligt med hundplaner. Vi har tidigare haft en brun labbe som tyvärr gick bort för tidigt, såå fin och underbar men så mycket energi och motor och barnens kompisar tyckte ibland det var lite läskigt med så stor hund och så är dom inte lika enkla att ha med överallt som en mindre ras, speciellt när man redan är en stor familj. Nu efter några års längtan och funderar väntar vi i nyår hem en Bostonterrier, lagom storlek, bra med barn, livfulla och energiska men samtidigt bra på att ta det lugnt, lättlärda och så vidare, rekommenderar er att kika på den rasen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..