ANNONS

Hit me med hårtips

/

Jag la ut en bild på instagram, men jag tänkte att jag skulle lägga ut en krok även här. Jag har ett stort intresse för hudvård, men det har jag inte alltid haft. Det har kommit på senare år. Nu väntar jag på att intresset för hår ska komma, haha. Jag tycker inte att det är så kul.

Jag önskar att jag hade ett hår som var mjukt, långt, tjockt och välmående. Nu är det mest som sockervadd. Jag använder alltid balsam, men jag behöver någonting mer. Det behövs fukt tror jag. Kanske någon olja? Kom gärna med tips på vad ni använder. Det behöver verkligen inte vara lyxprodukter, jag vill testa olika och hitta mina favoriter.

IMG_1623
Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Förut tvättade jag håret varje dag. Alltså vaaarje dag. Det slet på håret och var dessutom jobbigt och tidskrävande. Jag fönar alltid håret (älskar min hårfön från Dyson) men gör sällan nåt mer. Ibland lockar jag det och ibland plattar jag det. Värmeskydd…. nej, det har jag aldrig fastnat för nåt. Jag vill ha det enkelt. Så kanske någon spray?

IMG_1627

Jag är väldigt nöjd med färgen nu.

IMG_1626

Jag kanske skulle börja följa olika hårkonton på instagram för inspiration. Är ni intresserade av hår? Av hud? Eller är det bara ett måste? Kommentera gärna.

10
34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00