Hit me med hårtips

Jag la ut en bild på instagram, men jag tänkte att jag skulle lägga ut en krok även här. Jag har ett stort intresse för hudvård, men det har jag inte alltid haft. Det har kommit på senare år. Nu väntar jag på att intresset för hår ska komma, haha. Jag tycker inte att det är så kul.

Jag önskar att jag hade ett hår som var mjukt, långt, tjockt och välmående. Nu är det mest som sockervadd. Jag använder alltid balsam, men jag behöver någonting mer. Det behövs fukt tror jag. Kanske någon olja? Kom gärna med tips på vad ni använder. Det behöver verkligen inte vara lyxprodukter, jag vill testa olika och hitta mina favoriter.

IMG_1623
Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Förut tvättade jag håret varje dag. Alltså vaaarje dag. Det slet på håret och var dessutom jobbigt och tidskrävande. Jag fönar alltid håret (älskar min hårfön från Dyson) men gör sällan nåt mer. Ibland lockar jag det och ibland plattar jag det. Värmeskydd…. nej, det har jag aldrig fastnat för nåt. Jag vill ha det enkelt. Så kanske någon spray?

IMG_1627

Jag är väldigt nöjd med färgen nu.

IMG_1626

Jag kanske skulle börja följa olika hårkonton på instagram för inspiration. Är ni intresserade av hår? Av hud? Eller är det bara ett måste? Kommentera gärna.

 1. Lina skriver:

  Kör shampo – Angel wash, balsam – Angel Rinse, inpackning – hydrate me från Kevin Murphy. Tvätta med shampo sedan inpackningen avsluta med balsam. I handdukstorkar hår kör du en LITEN klick lansa trauma treatment som har fullt värmeskydd och återuppbyggande effekt på håret, föna och styla. Avsluta med en droppe olja från Davines. Här har du 5 bra produkter som täcker alla behov för ditt hår.

  //Frisören

 2. Sandra skriver:

  Kan rekommendera Apotekets ”Hår, hur och naglar”. Den har verkligen gjort skillnad för mitt hår. Testade flera olika innan dess som inte gjorde jobbet. Gillar Maria Nilas gröna serie 👌🏻 Och Redken Anti Snap värmeskydd.

 3. Mari skriver:

  Wellas Luxe Oil är magisk. Och doften är underbar.

 4. B skriver:

  Du måste använda värmeskydd😅. Enkel förklaring. En kollega gjorde ett test med sin hand. Höll handen framför fönen utan värmeskydd 15 sek sen brände de och med värmeskydd 30 sek innan de brände. Alltså dubbla tiden innan de skadar håret😊

  Sen Maria nila argan oil

 5. T skriver:

  Maria Nila i serien heal. Den serien är maaaaagisk för trött och sprött hår. Jag använder schampo, balsam och inpackning 1-2 gånger i veckan. Värmeskydd från Kerastase och sen föna och platta. Jag har jättetjockt hår naturligt men vårdar det för att få behålla det så 🙂 Sen tar jag 2 st tabletter av ”hårkontroll” varje dag. Vitaminer för hår och naglar. Lycka till! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..