ANNONS

Nytt avsnitt av Tvillingpodden

/

Jag fick en kommentar här i bloggen om att det senaste avsnittet av Tvillingpodden, som släpptes idag, var bjussigt och roligt! Jag blir glad hela vägen in i själen när ni som lyssnar tar er tid att höra av er och skriva vad ni tycker. Avsnittet blev extra långt, cirka 50 minuter. Det är verkligen en mysig stund i veckan, när jag och Jessica får sitta ner och prata. Igår hade vi inga barn eller bebisar nära, så då fick vi prata utan att bli avbrutna.

Mina älskade syskon julen 2017. <3

Skulle vilja ha håret på nåt liknande sätt i år. Ska se om jag har sjalen kvar.

Nu är lunchrasten slut här på Skincity, vi hörs i eftermiddag!

3
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00