Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Jag fick en kommentar här i bloggen om att det senaste avsnittet av Tvillingpodden, som släpptes idag, var bjussigt och roligt! Jag blir glad hela vägen in i själen när ni som lyssnar tar er tid att höra av er och skriva vad ni tycker. Avsnittet blev extra långt, cirka 50 minuter. Det är verkligen en mysig stund i veckan, när jag och Jessica får sitta ner och prata. Igår hade vi inga barn eller bebisar nära, så då fick vi prata utan att bli avbrutna.

Mina älskade syskon julen 2017. <3

Skulle vilja ha håret på nåt liknande sätt i år. Ska se om jag har sjalen kvar.

Nu är lunchrasten slut här på Skincity, vi hörs i eftermiddag!

 1. Sofia skriver:

  Vad fina ni är! Och jag älskar er podd, veckans höjdpunkt år ut och år in 🥰🥰
  Vart kommer den fina röda klänningen ifrån?
  Kram!

 2. L skriver:

  Har tyvärr slutat lyssna på tvillingpodden eftersom det är den enda podden som inte finns på Spotify 🙁 Hoppas man snart kan lyssna på er där ♡

 3. Hanna skriver:

  Jag älskar era bloggar och längtar tills varje vecka efter ett nytt avsnitt av tvillingpodden.
  Jag villa säga detta med kärlek och jag noterade ett mönster i hur jag lyssnar på podden. Jag kom på mig själv att jag har de senaste månaderna spolat ca 10-15min in i avsnittet. I början av avsnittet berättar ni hur ni mår (vilket är sjävklart!!) men jag får så ont i magen när jessica berättar hur hon mår. Man känner frustrationen och de tunga molnen när hon berättar om Ibbe och vad hon stör sig på. Idag fick vi lyssna på hur irriterad Ibbe verkade vara på jessica och jag fick så ont i hjärtat att jag fällde en tår.
  jag kom på mig själv att jag spolar några minuter in i avsnittet för att jag får ont i magen, för att jag känner frustrationen och får ångest.
  Jag har haft exakt samma sak hemma och därför blir det nog påtagligt att jag inte kan lyssna för att det väcker minnen.

  Jag vet inte riktigt vad jag vill med den här kommentaren förutom att jag ser dig Jessica och vill skicka massor av kärlek! <3 Ni kommer rida ut denna "moln".

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..