Dags för konferens 2020

Varje år åker jag och Jessica på konferens för att planera inför kommande år. Det här blir vår tredje konferens och vi är likade peppade nu som tidigare år. 2020 blir ett spännande år för vårt företag. Eller det kommer bli två företag. Jag ska starta ett eget företag för mitt ”Doula Lagergren”. Nu är vi i slutfasen av den hemsidan, jag säger till här när den är uppe. Det ska bli så roligt att visa er vad jag, Mark och Karin har arbetet med den sista tiden.

konferens_1lagergren_2016

2016 var vi på Såstaholm. Där hade vi konferens i flera, flera timmar. Vi hade satt ett långt och gediget schema, så att det tyvärr blev stressigt att ta sig igenom. Nu är det färre punkter vi ska ta upp, men då kan vi istället gå på djupet. 

lagergren_konferens_2017
I början på 2018 var vi på Rånäs slott och sov i ett rum där det spökade. Läskigt men också spännande. I morgon ska vi till FågelbroHus på konferens. Där var jag och Nicklas på bröllop i somras, så himla fint!

img_5106

Åh, det var en lycklig dag!

I morgon ska vi som sagt gå igenom 2020, vi kommer att flytta till ett nytt kontor då. Som jag längtar efter det! Jag, Jessica och Annika kommer sitta där tillsammans och det kommer vara helt nybyggt. Någon mer som kommer sitta där är…

FB4A72D7-096C-4893-845B-A8A972D7E232
Lilla valpen! Se den där tassen, de där trampdynorna. Nu ska jag hjälpa Jessica med nån ny säng… Skoj! Jag trodde att det var onsdag och Bonde söker fru idag. Icke!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..