Tillbaka hemma med massa julstämning

Igår när vi kom hem från Gotland hade Nicklas satt upp adventsljusstakar i alla fönster. Väldigt mysigt och hemtrevligt att komma hem till. Jag fick en fråga om vår resa till Gotland och jag ska självklart klargöra för er. Jessica blev kontaktad om ett samarbete med Kokoloko på Gotland, och frågade om jag fick följa med. Det fick jag! Och det ville jag och barnen, och barnens mormor. Jag har märkt ut mina stories om Kokoloko på instagram som samarbete, för att göra det tydligt.

IMG_2690

Grått ute, men mysigt inne. Nu längtar jag efter snö även om själen är full av julkänsla.

IMG_2689

Håret är på topp idag! Barnen är lediga från förskolan och jag jobbar lite hemifrån. Skön måndag!

Jag borde såklart ha skrivit redan i första inlägget här att vi var bjudna på resan. Jag kommer att lägga upp ett samlat inlägg här i bloggen som är ett samarbete med just Kokoloko, där det tydligt kommer att stå att det inlägget är ett samarbete. Det var aldrig min plan att ”lura” er på något sätt.

IMG_2681

Jag har en förmåga att tacka ja till alla saker som känns roliga, vilket inte funkar i längden. Nu var jag tvungen att avboka saker eftersom tiden inte finns. Jag ligger efter på flera plan och vill komma ikapp innan Monkey (hundvalpen) kommer nästa vecka. Då vill jag känna att jag är i fas och kan lägga allt mitt fokus på henne. Jag räknar med sömnlösa nätter, då vill man inte ligga efter på jobbfronten.

  1. Millan skriver:

    Har heller aldrig haft något problem med någon av våra valpar att de inte vill sova på natten. Däremot med senaste valpen nu sov en av oss på madrasser i vardagsrummet för att lätt vakna om valpen ville något då vår säng var alldeles för hög. Första hunden som valp låg i sin bädd nedanför sängen med min hand brevid sig första nätterna.
    Första hunden ”mammasaknade” gnydde en gång första natten sen var det helt lugnt och andra valpen hade ju redan en kompis hemma så där var det aldrig något:)

  2. Maria skriver:

    Vår hundvalp sov sååå mycket i början vi fick bära ut honom för att kissa annars sov hans bara i hans bädd sen efter morgonkiss ville han sova vidare hos min man i sängen 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..