Allergisk reaktion

Ahh! Ibland känner jag bara att jag råkar ut för trista saker gång på gång. En olycka kommer sällan ensam, eller vad är det man säger? Igår precis innan jag skulle gå och lägga mig testade jag en ny hudcreme. Det skulle jag inte gjort. Jag vet inte om den var gammal, för min hud är extremt tålig. Jag får sällan eller aldrig några stora problem när jag testar nya produkter.

Jag behöver ju inte skriva ut vilken det är, den fungerar säkert super för andra. Jag hade hur som helst fått hem den i ett bud för ett tag sen. Den åkte i papperskorgen på en gång.När jag tittade mig i ansiktet efter duschen fick jag en smärre chock. Jag har små röda knottror i ansiktet, som kliar. Det är absolut värst i pannan, men det kliar i hela ansiktet. Jag var precis inne på apoteket och frågade om hjälp och köpte allergimedicin. Håll tummarna för att det fungerar!

IMG_3132

Svårt att fånga på bild. Under morgonens timmar har det bara blivit värre och värre… Klådan är nog värst.

Jag känner mig sjukt uppe i varv, för i eftermiddag ska jag och Nicklas hämta hem valpen. Äntligen! Älskade Monkey flyttar in. Jag kommer uppdatera på stories under dagen för er som vi se.

  1. Ylva skriver:

    Om du har otur har du fått Rosacea och då ska du inte använda kortison. Läs om det på 1177. Hoppas det går över snabbt!

  2. A skriver:

    Du har inte Atarax? Med tanke på din ångest… det är nämligen väldigt effektivt mot klåda! Räcker med låg dos. (Och ja, jag vet att man inte ska tipsa om receptbelagd medicin för annat än den är förskriven för. Egentligen.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..