2020 och jag är tillbaka

Jag borde såklart ha meddelat min frånvaro från bloggen, men nu är jag tillbaka. Jag behövde semester på riktigt. Jag behövde få stänga av och inte tänka ”det här är bra content till bloggen”. Det har varit välbehövligt och skönt! Men helt ärligt har jag också saknat att blogga. 2020 är året då jag återigen kommer sitta på ett kontor och fylla dagarna med att skriva. Det känns så fint och bra! Jag har många ord som behöver komma ut och nu ska det ske. Äntligen!

2020_newyear

Igår var vi hemma hos några av Nicklas kompisar på middag. Vi bjöds på hummertacos till förrätt, oxfilé till varmrätt och hemmagjord sorbet till dessert. En dröm rakt igenom! Väldigt härligt sällskap också, så glad att Nicklas har så fina vänner i sitt liv. Som nu också är i mitt liv.

Idag är jag så sjukt trött. Inte det minsta bakfull eftersom jag inte dricker alkohol sen lite mer än 500 dagar sen. Men det är ju inte bara alkohol som gör att man känner sig bakis. Vi kom hem strax efter 02. Och Monkey väckte mig vid 05 för att gå ut och kissa. Så det blev ingen vidare sömn. 

labradoodle_lagergren
Årets första dag har bestått av sova, äta, promenera, sova igen. Nu är klockan halv åtta och jag längtar tills jag får gå och sova för natten. Det ska bli skönt! Vi har kollat på flera avsnitt av säsong 2 av You, har ni sett den? Sjukt mycket vidrigare än säsong 1, men också bättre tycker jag.

Nu ska vi mathemma och sen blir det en kvällspromenad. Tolvslaget gick hur bra som helst igår med Monkey. Jag hade henne i min famn. Värre var det med skogens råddjur som sprang som panikslagna fram och tillbaka. Fy fasiken alltså. Jag tycker fyrverkerier ska förbjudas helt och hållet. Vackert? Ja, men hemskt för alla djur. Vidrigt faktiskt.

  1. Ida skriver:

    Jag tycker också att fyrverkerier borde förbjudas! Det är ju fruktansvärt att bara för att vi människor tycker något är häftigt ska andra behöva lida! Så himla egoistiskt!☹️

  2. Malin skriver:

    Känner igen det där med känslan av bakfullhet på nyårsdagen. Drack inte heller en droppe alkohol på nyår men var så sliten igår. Kombo av intensiv kväll som blev sen, småbarn och gravid i guess. Har haft ”riktiga” bakfyllor som varit mildare…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..