Sovmorgon och massa energi

I morse fick jag sovmorgon och det var så efterlängtat! Jag vaknade 05, somnade om, vaknade 08 och funderade på att gå upp. Men bestämde mig för att ligga kvar. Nästa gång jag vaknade var klockan nästan 11. Extremt skönt att då samla massa ny energi.

I morgon kommer barnen tillbaka (ÄNTLIGEN!) och då blir det inte mycket till sovmorgon. Det blir det ju inte med en valp heller, men nu i morse tog Nicklas hand om henne. Jag hör hur hon snarkar sött här under bordet nu. Helt slut efter en lektur ute och sen en dusch. Det var först gången hon duschade hela sig och hon älskade det. Skönt!

73F45CE8-3047-42D0-A8EE-9A4B596A9616
Igår var jag och Jessica och hälsade på hemma hos vår faster. Vi bor så nära varandra nu, från min tar det 7 minuter med bil till henne. Lyx! Jag måste boka in en tid och tråda mina ögonbryn igen ser jag. Jag älskar hudvård och smink, men just fransar och bryn lägger jag inte så mycket tid på. Eller ingen faktiskt. Men jag ska boka in det hos min vän Dani i Täby.

IMG_3771

Igår hann jag även med en pw i 45 minuter. Jag har satt ett träningsmål för 2020 och det är BALANS. Inte träna 4 pass i veckan i tre veckor för att sen ligga på soffan i tre månader. Nej. Jag har satt 100 pass som mål. Det ska varken bli fler eller färre. Vill ni veta hur det går här i bloggen?

IMG_0406 (kopia)
Jag längtar så mycket efter mina små apor nu. Det ska bli så mysigt att få prata, pussas och mysa igen. De börjar på en ny förskola nästa vecka. Eller egentligen inte ny, det är samma, men den har flyttat till andra lokaler. De är så peppade på detta, jag med!

 1. Hanna skriver:

  Smart mål! Det ska jag kopiera!

 2. Malin skriver:

  Hej!

  Är det du och Jessica som bor nära nu eller du och er faster?😀i vilken stadsdel ligger Jessicas hus?

  1. Haha ja lite förvirrande. Jag bor i Sollentuna, min faster i Solna (så nära mig!) och Jessica bor kvar i Åkersberga. Kram

 3. Alex skriver:

  Hej!
  Tkr ofta du har så fint hår med lagom volym.
  Hur sköter du ditt hår? Gör du på något särskilt vis/använder några särskilda produkter för att få lite mer volym som håller?
  Försöker få till de men blir sällan bra utan platt och tråkigt istället. Tacksam för tips 🙂

 4. Tess skriver:

  Hej! Lilla valpen är så söt! Heter hon Monkey? Eller är det bara ett smeknamn?
  Mvh Tess

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..