ANNONS

Hjärtat är helt igen

/

ÄNTLIGEN är barnen hemma igen. De hade fått en julklapp av sin morfar som de hittade inne på sitt rum på en gång. Varsin robot som inte bara de uppskattade, utan även Monkey. Så kul att se de tre leka tillsammans. Idag ska vi landa här hemma och i morgon ska vi förmodligen en sväng till stallet. Visst känns det lite som vår i luften? Här i Sollentuna skiner solen och även om det är minusgrader känns det ljuvligt att vara ute. Stor fördel med hund, man kommer ut så många gånger per dag.

IMG_3827
Älskar att bara få vara nära Alice och Philip när de varit borta. Sitta nära och bara andas in deras doft. Hjärtat blir helt igen.

IMG_3830

Polisen leker med Skrållan och låter henne prata olika språk. Hans skada på kinden (vet inte om jag skrivit om det i bloggen, men lagt upp på instagram) läker bra. Han ska byta tejp, det ska jag försöka få honom att gå med på ikväll. Han har tydligen vägrat det när han varit hos sin pappa. Bakom Philip står en stor påse med sommarkläder som jag rensat ut. Jag har liksom ingenstans att förvara dessa, så de åker bara fram och tillbaka mellan vårt sovrum och Alices och Philips rum. Kanske bara borde ta mig tiden och gå ner i vårt förråd i garaget och lägga ner de i en flyttkartong. Men rätt var det är så är det ju vår och sommar igen, haha.

IMG_4357

Ganska lika va? Hon har vuxit så mycket på bara en vecka, helt sjukt. Nu ska vi värma på tacos från igår, Monkey har äntligen somnat efter flera timmars bus. Rekord i vaken tid för henne. Jag förstår henne, hon har saknat sin flock.

1
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00