Vilse i pannkakan

Jag, Alice, Philip och Monkey tog på oss varma kläder och gick ut i skogen igår. Väl där tänkte jag att vi skulle gå till barnens nya förskola. Men… den var inte där jag trodde att den skulle ligga. Så vi gick vilse. En promenad som skulle vara 30 minuter blev istället 1 1/2 timme. Så kallt om kinderna. Sista biten bar jag Monkey, trots att hon var full av energi. Det var i längsta laget för henne. Och för barnen. Detta inlägg skrev jag direkt efter att vi hade varit ute i skogen, men missade helt att trycka på publicera.

IMG_3885

Jag har haft hund innan och vet att en hund ger mycket kärlek och närhet. Men jag hade ingen aning om hur mycket glädje Monkey skulle sprida till resten av familjen. Hon ger alla ett lugn jag inte sett innan. Och hon blev snabbt en i familjen. Älskade, fina hund. Vad gjorde jag med all tid innan dig? Det är  ungefär samma känsla som när jag fick barn. Vad gjorde jag med tiden innan?

IMG_3900

Nu har vi köpt ett sele till henne. Eller det hade jag gjort innan också, men det var för stort.

IMG_3886

Jag kommer dock varva mellan halsband och sele, så att hon är van vid både och.

IMG_3895

Min älskade gullis! Det ska bli spännande att se vad hon får för färg när hon blir fullvuxen. Nu ser hon ut som en golden retriever i färgen, eller ljus labrador. Men andra valpar jag sett som haft hennes färg har blivit vita som vuxna.

IMG_3898

Vi lekte Lejonkungen uppe i skogen, men Monkey fastnade aldrig på bild uppe på den stora stenen.

IMG_3890

Nu ska jag sätta mig och fixa med fakturor och jobb framåt. På onsdag börjar jobbåret 2020 på riktigt och det ser jag fram emot. Nu mer än någonsin!

 

 1. Härligt Ser mysigt ut på bilderna

 2. Malin skriver:

  Hej!

  Lyssnade på senaste podden, jättebra! Tänkte på det du sa om att du skulle få en sovmorgon och alla promenader du går. Har du huvudansvaret för Monkey eller är det 50/50?

  1. Hej Malin, det är jag som äger henne och har huvudansvaret 🙂 Kram

   1. Vad med din kille…?

 3. Sandra skriver:

  Var är den fina selen ifrån? ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..