ANNONS

Nu börjar 2020 på riktigt

/

Jag har precis lämnat barnen på deras nya förskola. Eller gamla, fast nybyggda. Samma kompisar, samma pedagoger, men helt nybyggda lokaler. Så otroligt maffig och fin byggnad med ljusa och rymliga lokaler. Båda vaknade alldeles pirriga och vid frukosten sa Alice ”mamma, jag kan knappt vänta tills jag får se min nya förskola”. De skuttade in i hallen och letade upp sina platser. Jag fyllde på med extrakläder och hängde upp overaller. Det doftade nytt och vi mötte flera förväntansfulla blickar.

Tänk att Alice var såhär liten när hon började förskolan.

Från mini till…

IMG_0131
…till en stor tjej som till hösten börjar förskoleklass.

IMG_7976

Så fin, stark, klok, känslig, omtänksam, viljestark och kärleksfull. En fantastisk dotter som jag älskar villkorslöst. Min Spallis.

Idag väntar jobb på hemmakontoret. Jag har samarbeten som ska fotas/filmas och texter som ska skrivas. I morgon ska jag in till stan och medverka i PT-Fias podd Ofiltrerat. Vi har jobbat tillsammans på VeckoRevyn, det ska bli mysigt att träffa henne. Hon har, precis som jag, också gått igenom en skilsmässa. Jag skriver här när avsnittet finns uppe att lyssna på.

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00