ANNONS

Starta om

/

Jag har försökt komma in här till er i flera dagar, men som ni märkt har jag inte lyckats. Men nu! Jag startade om datorn och alla program, tänk att det var det lilla som behövdes. En omstart. Hur som helst är jag nu tillbaka och vill dela med mig av vad jag gjort de senaste dagarna.

I fredags hade jag en efterlängtad, men spontan tjejmiddag här hemma. Jag bjöd på hummertacos, så sjukt gott. Annika, Jessica och Ormis var här. Bonnie och Elliot också. Väldigt mysigt med många skratt.

IMG_4298
Det bästa av allt, avokado, hummer, chili, koriander, salladslök och mango. Detta måste ni testa! Just det, vi hade pressad lime på också.

IMG_4273

Jag har fotat och filmat ett samarbete till Desenio som kommer upp på instagram nästa vecka. Så kul med samarbeten som förändrar hemmet. Jag är så nöjd med vardagsrummet, spana gärna in mina storys nästa vecka.

IMG_4223

Hårspännen från Syster P som jag fick i julklapp av Nicklas, jacka från Norrsken, tröja från Lindex och i lurarna Emma Hambergs bok ”Resten av allt är vårt”.

Vissa saker behöver jag bränsle för att göra. Som att skriva. En bok eller två. Och bränslet kan vara sorg, ilska eller någonting annat. Väldigt sällan blir mitt bränsle glädje, då finner jag ingen inspiration till att skriva. Tyvärr, det hade varit bra eftersom jag oftast är väldigt glad.

Den här gången kom bränslet i form av ilska och gick rakt ner i fingrarna. Jag har nästan skrivit klart det som ska skickas in till bokförlaget. Eller förlagen. Jag är inte helt på det klara om det än. Men en sak är säker, den här boken kommer att ges ut, på ett eller annat sätt. Det känns spännande! Och för första gången på länge känner jag mig nöjd med det jag skrivit. Och jag hade ett flow som aldrig ville ta slut. Underbart! Jag längtar efter att få berätta mer för er.

1
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00