12 veckor och vaccinerad

Äntligen är Monkey vaccinerad och jag fick svar på mina frågor jag hade nu när vi var hos veterinären. Jag valde en veterinär här i Sollentuna, vid Häggviks pendeltågsstation. Jag hade ingen aning om de var bra eller inte. Sånt är svårt att veta om man inte får en personlig rekommendation tycker jag. Men de var så trevliga, kunniga och jag fick svar på alla frågor.

labradoodle_valp_monkey

Jag ska inhandla avmaskningsmedel så att Monkey kan avmaskas nästa vecka. Och slänga in ett litet mellis och se om hon känner sig nöjd med den mängden mat hon får. Hon väger nu 8,4 kilo och är 12 veckor gammal. Hon kommer förmodligen att bli en ganska stor hund! Jag behöver även boka en tid hos en annan veterinär som ska kika på hennes tänder. Jag visste att hon hade ett bettfel när jag köpte henne, men tydligen påverkar bettfelet hennes tandkött. Så det ska kolla upp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..