Som en öppen bok

Jag är som en öppen bok. Jag skulle nog säga att jag alltid varit det. Jag vet att alla människor inte är som jag, långt ifrån. Men i och med att jag valde att börja blogga och dela med mig av mitt liv på nätet, får de som läser veta mycket om mig. Det är inte alla i min närhet som vill synas och höras här i bloggen. Eller Tvillingpodden som jag gör tillsammans med min Tvillingsyster. Därför kan jag inte skriva allt precis som det är, rakt upp och ned. Jag fick en fråga om vad mitt förra inlägg handlade om, och det kan jag inte säga med andra ord. Av respekt till de som är inblandade. Men jag kan säga att jag inte mår bra. Inte alls. Jag är utsatt för en inre stress jag inte önskar någon.

IMG_4239
Idag ska jag in till stan på en jobblunch med Bayer och Jessica är här och tar hand om Monkey. Sen ska jag och lilla hunden iväg till veterinären och hon ska få vaccin. Sen får hon äntligen hälsa på andra hundar, skönt. För hon är verkligen nyfiken på andra hundar som är i hennes storlek. De som är större har hon varit lite reserverad för.

IMG_4244
Igår följde Alice med en kompis hem efter förskolan och jag har sällan sett henne så kvittrande glad. Hon var som en liten fågel som skuttade och kvittrade. Hon och hennes kompis kramade varandra när de sa hej då. Så fint att se! De hade haft så roligt. Det är första gången hon följer med någon hem sådär. Modigt! Nu ska jag hoppa in i duschen och dra på mig ordentliga kläder. Dags att kicka igång denna tisdag!

 1. Maria skriver:

  Hallo- hej!
  Woawsaaa – vad negativ ton på kommentarerna, väldigt onödigt. Feedback OM det efterfrågas är en sak!

  Vi läsare väljer själv vad vi reagerar på, Angelika skriver det hon vill. Att hela tiden behöva tänka, analysera o ha en plan låter som en väldigt opersonlig blogg. Angelikas inlägg visar att livet och tankarna svänger, hel vilt – hela tiden. Min känsla är att hon skriver för sin egen skull inte för att vara till lags eller passa x-antal OLIKA personer, och det är väl just det som gör bloggen personlig- eller hur?

  Jag gillar din blogg – keep it up!
  (Du hjälpte mig även när livet o tillvaron var som svartast, jag höll ut och det ljusnade!)

  Kram MammaMia

  1. Maria skriver:

   Vet ju även att Angelica stavar sitt namn med ”c”… Skrev fort o fel – sorry!

   MammaMia

 2. Linnea skriver:

  Hej Angelica <3 vill bara säga att jag tycker du har all rätt att ventilera dig i din egen blogg utan att bli otrevligt bemött. Usch, du mår ju dåligt redan som det är, som du skriver, och det sista man vill är väl att få påhopp 🙁 Vad det än är så kommer det lösa sig, håll ut! Massa kramar!

 3. Anna skriver:

  Strunta i dessa inläggen. Vi alla går i hennes ”fälla” och kommenterar. Vilket är exakt vad hon vill. Det normala hade varit att lämna barnen utanför bloggen men de ger ju klirr i kassan. Å det lär ju Angelica behöva om inte Nicklas är snäll nog och betalar allt. Hund kostar, nybyggt kontor kostar. Märkeskläder och smink kostar.

  1. Hej Anna, jag ser inte detta som en fälla. Jag lägger inte ut några storys på instagram där jag ”lockar” in läsare genom att ”svepa upp” för att få veta nåt hemligt. Jag behöver verkligen inga pengar från Nicklas. Jag har ingen provisionsbaserad betalning här på bloggen. Jag får inte mer betalt ju fler som läser/kommenterar. Så nu vet du det 🙂 Hunden betalade jag helt själv, även allt mat till henne, försäkring osv, kontoret betalar jag själv och jag shoppar väldigt sällan märkeskläder. Köper ofta kläder på H&M, Gina, Ellos eller Nakd. Smink köper jag däremot, men MakeTheMake som jag använder kostar inte så mycket. 🙂 Tack för din feedback!

   1. Anna skriver:

    Varför är ni bloggare så envisa med att påpeka att ni inte tjänar mer pengar ju fler som läser? Kanske inte just för själva läsandet men ju fler som ”läser” och klickar in på din blogg/insta gör ju att din statistik blir bättre? Och den ligger väl till stor grund för hur mycket du kan ta betalt för ett samarbete/reklam med ett företag? Vilket är din inkomstkälla delvis. Vad är det som är så farligt med att stå för det? Antalet läsare/instabesök påverkar din statistik som du använder när du förhandlar pris på ett samarbete? Eller har jag helt fel? Vad i så fall ligger till grund för priset du kan ta på ett samarbete? Tror ju knappast att alla influensers får lika betalt för samarbete med alla företag.

 4. Sandra skriver:

  Hej! Gillar din blogg men tror det är bättre om du skippar inlägg som dessa. Blir lite konstigt för läsaren och känns mer som att man stängs ute. Bättre att inte ha med dem alls!

  1. S skriver:

   Håller med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..