ANNONS

Bilder från vår helg

/

Jag tänker sammanfatta helgen med att visa massa bilder från vår lördag och söndag. Det bästa är att kombinera roliga saker med att bara vara hemma och ta det lugn. Ibland blir det lite för mycket aktiviteter och då känner jag att barnen inte hinner leka på sitt rum. De älskar att sitta och pyssla och kan göra det länge.

Hur som helst, det blev en mix av allt i helgen. I lördags kom min mamma hit och vi styrde bilen till stallet. Mitt favoritställe där jag får energi och glädje. Och kalla fingrar och leriga skor. 

IMG_4850
Den här lilla krabaten heter Lollo.

IMG_4864
Hon kände doften av hundgodis i mina fickor.

IMG_4857

Mina favoritdjur är alpackorna och de kom fram till Alice. De är verkligen inte tama, men står man helt stilla kan de närma sig och nosa på en.

IMG_4889

Vi tog in Primör och borstade honom.

IMG_4891
Sen fick barnen rida. Ni ser ju på min mamma hur lerigt det var, men vi hade lika mysigt för det.

IMG_4839
Gullig chaufför!

IMG_4872
Vi körde ut hö och vatten till alla hagar.

IMG_4902

Och klappade Primör hej då och åkte hem till ett färdigdukat bord med en god middag som Nicklas lagat. Bästa lördagen på länge!

IMG_4908

Igår slängde jag ihop en sallad av grejer jag hade i kylskåpet. Det blev tonfisk, ägg, rödlök, majs, pinjenötter, mozarellaost, gurka, tomat och bladspenat. Bra med rester från tacos! Massa chiliflakes på också. Igår hade vi en lugn dag hemma. Vi var ute i skogen med Monkey, kollade på film och lekte. Helger är underbara, men nu är det dags att sätta igång med veckans to do-list!

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00