ANNONS

Gotland på vintern – 3 anledningar

/

I annonssamarbete med First hotel Kokoloko 

Gotland känns för många som en sommarstad, ett ställe man åker till när man har sina semesterveckor på sommaren. Men det finns så mycket mer den där ön har att erbjuda, även på vintern. Jag fick följa med Jessica med familj (tillsammans med min mamma, Alice och Philip) när hon blev inbjuden till hotellet Kokoloko på Gotland. Det var en väldigt härlig helg! Vi fick bland annat träffa Tomten, se tornerspel vid ringmuren, sova i fluffiga sängar och äta god mat på Yoda. Vi åt även julbord på Toftagården som jag varmt kan rekommendera.

kokoloko_gotland

Om du också vill testa att bo på First Hotel Kokoloko får du just nu 20% rabatt på flexpris med koden ANGELICA20KOKOLOKO. Koden gäller ankomster fram till maj 2020 och är giltig fram till sista februari 2020. Passa på att boka nu genom att klicka HÄR.

IMG_2256

3 anledningar att besöka Gotland på vintern

1. Du och barnen kan träffa Tomten
Jag hade ingen aning om att Tomten bodde på Gotland, men  nu vet jag. Och han bor långt in i skogen tillsammans med sina små nissar och renar. Väl värt ett besök om ni är där i december!

IMG_2595
2. Njut av havsutsikten från Kokolokos takterass
Det behöver inte vara sol och värme för att du ska kunna njuta av utsikten över havet. På Kokolokos takterass finns en varm bubbelpool och en härlig terass. Tänk att få vakna till den utsikten varje dag? Det är nåt visst med havet! Det finns även en minigolfbana på Kokoloko för den som är sugen.
IMG_2343

3. Staden sover inte… 
Jag hade hört att Gotland är helt dött, förutom just på sommaren. Men det stämmer inte! Långt ifrån skulle jag säga. Det var folk och rörelse inne i stan när vi var där i december. Restauranger var öppna, vi gick på julmarknad och njöt av hotellfrukost på Kokoloko. Hotellet ligger bara några minuters bilkörning från hamnen där man kommer in med färjan. Och i de stora rummen vi bodde i finns kök, så att man kan laga sin egen mat om man vill det. Perfekt för barnfamiljer!
IMG_2431

Tornerspelen var spännande! 

IMG_2452

Vi drack varm choklad med grädde inne bland julmarknaden under medeltida jul. 

IMG_1741

Vi badade bubbelpool på hotellets tak.

IMG_2269

Vi välkomnades med en stor korg med frukt, godis och chips. 

IMG_2559

Härlig frukost på hotellet! 

IMG_2467
Tack och hej för denna gång Gotland, vi kommer tillbaka!

10
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00