ANNONS

Jag älskar när ni svarar

/

Jag älskar när ni svarar i kommentarsfältet när jag ställer frågor. Jag älskar att lära känna er bättre. Det är så fint när vi har en dialog tycker jag. Tack för det! Idag är en vilodag för mig  och Monkey. Efter en härlig mammavecka är det skönt att landa i helgen, redan på fredagen. Lite har jag jobbat, lite har jag tränat. Men i ärlighetens namn har jag mest tagit det lugnt. Jag har skrivit en inköpslista, jag står för inhandling av kvällen middag. Jag ska göra bao buns med hoisinfläsk. Jag tror att det blir riktigt gott, men det återstår att se.

IMG_1681

När barnen är här kör vi alltid tacos på fredagar. Jag tror inte att de skulle älska baos med starka såser, men vad vet jag? Kanske ska testa det nästa gång de är här. Och så har vi börjat följa Wild kids, har ni som har barn sett det? Så otroligt väl genomförd produktion med en fin tanke bakom. De samlar ihop pengar till elefanter i Sydafrika som hotas av tjuvjakt. Så fint och bra! Jag vill se det idag fast barnen inte är här, haha. Hoppas att Nicklas också vill det. Men känner jag mig själv rätt kommer jag somna i Nicklas knä till ljudet av fotboll. Eller en film, som jag envisats med att välja. Önskar er en fantastisk fredag! Nu ska jag ta ut Monkey i skogen så att hon får springa lös, solen skiner här i Silverdal.

4
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00