ANNONS

Ogillar strumpor

/

Det har varit rätt intensivt den senaste tiden, så jag behövde verkligen den här helgen för vila och återhämtning. Jag har valt att inte boka in någonting med någon. Otroligt skönt! Jag har tagit dagarna som de kommit och varit nöjd med det. Igår var jag och tränade på gymmet och lyssnade på podd. Idag tänker jag inte sminka mig, inte klä på mig ordentliga kläder. Jag planerar att ha träningsbyxor och mjuk tröja hela dagen och kvällen. Vet ni en sak jag hatar… eller verkligen ogillar? Strumpor. Jag gillar inte strumpor. Så även om det är kallt på golven väljer jag oftast att vara utan strumpor.

IMG_5040
Jag och Monkey har varit ute i skogen hur många gånger som helst den här helgen. Vi har även varit på valpträning och det var så lärorikt. Nu håller vi på att öva in kontaktövningar och ”hit”. Mer om det efter nästa gång. Vi kommer gå varje lördag i fem veckor.

IMG_5037

Hon ger mig ro i själen <3

IMG_5039
Min jacka kommer från Norrsken och det känns kul att ha en grön jacka, inte svart, som jag oftast har. Nu ska jag och valpningen gå ut i skogen igen. Hoppas att ni också haft en helg som blev som ni ville att den skulle bli.

1
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00