ANNONS

Gretas – ett ställe att ta med sin hund på

/

Jag var och åt lunch med två kompisar idag, vi var på Gretas. Det ligger i samma byggnad och tillhör Scandic Haymarket. Har ni varit där? Jag ska dit på ett event om några veckor och vet att man får ta med sig hund dit. Ändå kände jag mig lite osäker när vi tassade in, så jag frågade en ur personalen. De var så gulliga mot Monkey! När de kom med menyn kom de med en vattenskål till henne. Sån service!

IMG_5098
Så duktig liten skrutt. Hon åkte tunnelbana för första gången i livet och det märktes inte på henne att det var en ny miljö. Att gå på Drottninggatan däremot var sjukt spännande. Hon ville hälsa på allt och alla, vilket var rätt många. Och många stoppar oss och vill prata och klappa. Jag är så glad att jag köpte Monkey, det är som en helt ny (supersocial) värld har öppnat sig.

IMG_5090

Haha, skuggningarna i ansiktet gör att jag ser ut att ha ett åldersfilter på. Så är inte fallet.

IMG_5089

Till lunch blev det lax och potatispuré, riktigt gott.

IMG_5103

Elin och Maria pussade hej då till Monkey och jag och lilla apan traskade bort till min mammas jobb och sa hej. Vi stannade utanför hennes kontor och flera av hennes kollegor kom ut och hälsade på Monkey. Jag önskar att alla fick uppleva det här med hund, det är verkligen alldeles, alldeles underbart.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på något, vad vet jag inte. Jag känner mig rätt trött så egentligen borde jag bara sova. Eller läsa en bok. Jag har köpt Hjärnstark av Anders Hansen, den är jag sugen på att börja läsa.

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00