ANNONS

Gäst hos podden Ofiltrerat

/

Jag är gäst hos podden Ofiltrerat som görs av min gamla kollega Pt-Fia. Vi jobbade tillsammans på VeckoRevyn och har träffats en del genom åren. Året var 2011 när vi träffades första gången, helt galet vad snabbt tiden går… Det var mysigt att träffa Fia och prata om livet. Det blev ett öppet, ärligt och stundvis sorgligt avsnitt. Jag tycker att det blev väldigt bra. Monkey var med i studion och det tog en stund innan hon kom till ro. Det hörs dock inte alls under inspelningen, så den som klippte har gjort ett bra jobb, haha. Lyssna på Ofiltrerat här eller där poddar finns.

IMG_5172
Det är väldigt mysigt inne hos Acast, där ni även hittar Tvillingpodden.

IMG_5173
Monkey gillade Fia, det förstår jag att hon gjorde. Hon har ett hjärta av guld.

Idag är mitt kontor hemma hos Jessica. Jag är barnvakt åt Bonnie när twinnie är hos frisören. Hon sover och Monkey busar här på golvet. Snart dags för gröt för Bonnie och sen ska vi ge oss ut i duggregnet.

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00