ANNONS

Hon behöver opereras

/

Idag var jag och Monkey hos veterinären för att kolla upp hennes sneda tänder. Jag visste redan från start att hon hade ett litet bettfel, men att det var såhär mycket fel visste jag inte. Den duktiga veterinären som undersökte henne såg direkt att tänder växer så pass fel att hon måste operera henne. Så på måndag ska Monkey sövas ner och tänderna ska plockas ut. Två stycken. Lilla kraken. Jag vet att det inte är någon fara, men det är bara tråkigt. Och sjukt dyrt!

IMG_5079
Att hon växer är helt klart, nu väger hon över 10 kg. Det här kommer nog att bli en stor och ståtlig doodle. Och stark. Hon är redan så otroligt stark och snabb. Någon av er som läser som har hund som har behövt dra ut sina mjölktänder? Det är bara hålla tummarna för att hon slipper komplikationer och att de nya tänderna växer på ett bättre sätt. Som det är nu går hennes tänder upp i hennes gom och tandkött. Inte bra alls, eftersom det blir sår.

5
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00